HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Haziran 2023 Pazar Saat: 15:56

19. SENESİNDE TEKRAR BAŞKAN OLDU

Sivasspor Kulübü'nde olağan genel kurul toplantısında tek aday olarak seçime giren başkan Mecnun Otyakmaz, yeniden başkan seçildi.
19. SENESİNDE TEKRAR BAŞKAN OLDU

Sivasspor, olağan genel kurul toplasını resmi hesabından paylaşımda bulundu. Yapılan paylaşımda “Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, AK Parti Sivas Milletvekilleri Rukiye Toy ve Hakan Aksu, CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, İl Emniyet Müdürü Burhan Akçay, Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Eski Bakan İsmet Yılmaz ve delegelerin katılımıyla Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen olağan genel kurulda, yönetim ile denetim kurulu raporları okunup, bilanço ibra edildi.” ifadelerini kullanıldı.

Süper Toto Süper  Lig’de Sivasspor ile önümüzde zorlu bir süreç olduğunu belirten Otyakmaz, sözlerini şöyle tamamladı: “Yeni yönetimimizin acilen ekonomik sorunları çözmek, teknik direktör sorununu halledip, transfere geçmek gerekiyor. Bunları başarabilmemiz için desteğe ihtiyacımız var. Biz bunu sağlamak için çok çalışacağız. Camiamızın desteği ile aşamayacağımız hiçbir engel yok. Sivasspor’un 19. başkanı olarak benden önceki 18 başkan ile aynı hayali paylaşıyorum. Zaferlerle, büyümeyle dolu bir gelecek. Her Sivassporlunun içinde Sivasspor’a hizmet etme arzusu vardır. Ben ve yönetici arkadaşlarım bu fırsata sahip olduğumuz için gururluyuz, mutluyuz.”

Mecnun Otyakmaz başkanlığındaki yönetim kurulunun asil üyeleri Gökhan Karagöl, Bahattin Eken, Mehmet Akif Bağce, Yusuf Bozatlı, İbrahim Emre Mermer, Nurettin Yıldırım, Faruk Taşseten, Burak Özçoban, Erhan Ekici, Deniz Kızılırmak, Kürşad Ceylan, Ömer Yaman, Arif Kaleli ve İsmail Yıldız oldu.




Anahtar Kelimeler : 19., SENESİNDE, TEKRAR, BAŞKAN, OLDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler