HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Haziran 2023 Pazar Saat: 15:52

YENİ BAŞKAN SEÇİLDİ

Samsunspor Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda yeni başkan seçimi gerçekleştirildi.
YENİ BAŞKAN SEÇİLDİ

Samsunspor resmi internet sitesinden ”Üyelerimizin ve taraftarlarımızın katıldığı genel kurulda Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanımız Yüksel Yıldırım, tek liste girdiği seçimlerde oy birliği ile Samsunspor Kulübü Derneği’ne yeniden başkan seçildi. Başkanımız Yüksel Yıldırım, yoğun iş programları nedeniyle yurtdışında bulunduğu için Olağan Genel Kurul’a katılamadı.” açıklamasında bulunuldu.

Kurula CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, TFF Bölge Müdürü İbrahim Güven, Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, Genel Müdür  ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır, eski dönem kulüp başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, delegeler ve çok sayıda taraftar katılım sağladı.

YÜKSEL KATILIM SAĞLAYAMADI

Raporların okunmasının ardından tek aday olan başkan Yüksel Yıldırım, delegelerin tamamının oyunu alarak Samsunspor Kulübü’nün yeniden başkanı seçildi.

Başkan Yüksel Yıldırım’ın yönetim kurulu listesi şu şekilde:

Yüksel Yıldırım, Murat Alanyurt, Ali Asal, Hasan Kaya Aşçı, Fazlıhan Carus, Yaşar Çelik, Zahit Çetin, Alper Abdullah Engiz, Zafer Eroğan, Abdurrahman Güngör, Fatih Hasbal, Serkan Kaya ve Arzu Uslu.




Anahtar Kelimeler : YENİ, BAŞKANINI, SEÇİLDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler