HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
17 Haziran 2023 Cumartesi Saat: 22:17

ŞAMPİYON ANADOLU EFES

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig’inde play-off Final müsabakalarının galibi Anadolu Efes oldu.
ŞAMPİYON ANADOLU EFES

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig’inde play-off Final müsabakalarının galibi Anadolu Efes oldu.

 

Final serisinde üçüncü maç İzmir Mustafa Kemal Atatürk spor salonunda gerçekleşti. Müsabakayı Anadolu Efes 83-77 Pınar Karşıyaka’yı mağlup ederek seride 3-0’ı yakaladı ve 2022-2023 sezonunda Anadolu Efes şampiyon oldu.

Karşılaşmaya Anadolu Efes 5-0’lık seriyle başladı sonrasında İzmir ekibi Karşıyaka 8-7 öne geçen ekip oldu. İlk periyotta Anadolu Efes 28-27 önde tamamladı.

İkinci periyotta Pınar Karşıyaka 13 sayılık bir seri yakaladı ve durumu 33-28’e getirdi. Arada ki farkı kapatan Anadolu Efes ikinci periyotta da 48-46 önde giren ekip oldu. 

Üçüncü periyota iyi başlayan taraf Anadolu Efes oldu bu sefer farkı 8 sayıya çıkartan İstanbul ekibi 64-63’lük skorla üçüncü periyodu da önde tamamladı.

Son periyotta iki takımında arasında sayı farkı yok denilecek gibiydi son 4 dakika kala Pınar Karşıyaka takımı 71-71 beraberliği yakaladı. Dördüncü periyodu Anadolu Efes 83-74 kazanarak seride durumu 3-0’a getirdi. Bu sonuçla beraber Anadolu Efes 2022-2023 sezonunun şampiyonu oldu.

Anadolu Efes’te en skorer oyuncu 29 sayı ile Micic oldu. Pınar Karşıyaka da ise en skorer oyuncu 21 sayı ile Witto Brown oldu.




Anahtar Kelimeler : ŞAMPİYON, ANADOLU, EFES

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler