HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
17 Haziran 2023 Cumartesi Saat: 15:38

GİRESUNSPOR’DA DEVAM KARARI

Süper Toto Süper Lig’den Süper Toto 1. Lig’e düşen düşmesi kesinleşen Bitexen Giresun’da yönetimin gelecek sezon için de devam kararı çıktı.
GİRESUNSPOR’DA DEVAM KARARI

Giresunspor’da son zamanlarda sular durulmuyor. Küme düştükten sonra mevcut başkanın eski başkan hakkında usulsüzlük iddiaları, Küme düştükten sonra taraftarın üzüntüsü ve tepkisi, şehirden ayrılan yıldız futbolcular her şey üst üste yaşandı. Son zamanlarda mevcut Başkan Nahid Yamak ve yönetim kurulu; “kulübü bırakacak mı yoksa devam mı edecek?” sorularına Giresunspor resmi internet sitesinden açıklamalarda bulundu. Yeşil beyazlı kulüp “Giresunspor’umuzun içinde bulunduğu hassas süreçte önümüzdeki sezonun kulübümüz için kritik öneme sahip olduğu tüm camiamızın malumudur. 16.06.2023 tarihinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı sonrasında Başkanımız Nahid R. Yamak ve Yönetim Kurulumuz tam kadro olarak göreve devam etme kararı almıştır.” İfadelerini kullandı. 

Giresunspor’da bir diğer açıklama ise; “Şehrin tek gerçeği Giresunspor’umuz yarınları için birlikte mücadele edelim” şeklindeydi.

Açıklamada; “Camia olarak birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde, milletvekillerimiz, siyasilerimiz, şehrimizin ileri gelenleri, mülki idaremizin yetkilileri, STK’larımız ile iyi günde ve kötü  günde koşulsuz olarak takımının yanında yer alan taraftarlarımızın da katılımıyla geniş kapsamlı istişare toplantısı yaparak kulübümüzün geleceği için atılacak adımları ortak akıl ile belirleyeceğimiz bir toplantı düzenleyeceğimizi duyuruyor, camiamızın içinde bulunduğu süreci el birliği ile atlatmak için 24.06.2023 Cumartesi günü saat 17.00’de Giresunspor Tesisleri’nde tüm Giresun’u Çotanak Arma etrafında birlik olmaya davet ediyoruz.” denildi.




Anahtar Kelimeler : GİRESUNSPOR’DA, DEVAM, KARARI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler