HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
17 Haziran 2023 Cumartesi Saat: 11:34

MİLLİLER SON DAKİKA NEFES ALDI...

EURO 2024 Elemelerinde 3.Hafta’da Letonya ile karşı karşıya gelen A Milli Futbol Takımımız Skonto Stadı’nda son dakika attığı gol ile maçı 3-2 kazandı.
MİLLİLER SON DAKİKA NEFES ALDI...

HABER : FIRATCAN GÜL

A Milli Futbol Takımımız maça iyi başlayan taraftı. Letonya takımı kontra ataklarla zaman zaman kalemizde gol fırsatları buldu. 

Maçın kırılma noktalarından birisi ise maçın  22. dakikasında ilk milli maçına çıkan Abdülkerim Bardakçı'nın kafa golü ile Türkiye’nin 1-0 öne geçmesi oldu. 

İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı. Hakemin düdüğü ile ilk devreyi Türkiye Letonya karşısında 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda ev sahibi Letonya baskılı başlayan taraf oldu. Orta alanda kaybedilen top sonrasında sağ taraftan açılan ortada Emsis’in kafa vuruşu ile Letonda 50’de beraberliği yakaladı. Orta sahaların çok kez hata yaptığı maçta 61’de baskı ile orta sahada topu çalan Orkun Kökçü ara pasında Cengiz ile topu buluşturdu. Cengiz Ünder hata yapmadı ve düzgün bir ayak içi vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 61’de Cengiz’in attığı gol ile Milliler 2-1 öne geçti. Ev sahibi takım baskılı oyununun sonucunu 90+4’de Tobers’in düzgün vuruşunda golü buldu ve beraberliği yakaladı. Bitime son 2 dakika kala Milliler 90+5’de Barış Alper Yılmaz’ın yaptığı ortada İrfancan Kahveci’nin kafa vuruşunda galibiyet golünü buldu. İrfancan’nın attığı golle durum 3-2’ye geldi ve bu sonuçla Milliler Letonya deplasmanında galibiyeti alan taraf oldu. 

EURO 2024’e katılacak 20 takımın belli olacağı grup aşaması, 16-21 Kasım 2023’te oynanacak karşılaşmalarla sona erecek. 10 grupta ilk 2 sırayı alan takımlar EURO 2024’e katılma hakkı elde edecek.




Anahtar Kelimeler : MİLLİLER, SON, DAKİKA, NEFES, ALDI...

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler