HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
13 Haziran 2023 Salı Saat: 16:57

GİRESUNSPOR OYUNCUSUNDAN AÇIK MEKTUP

Süper Toto Süper Lig’de küme düşen Bitexen Giresunspor’da ayrılıklar devam ediyor.
GİRESUNSPOR OYUNCUSUNDAN AÇIK MEKTUP

HABER:FIRATCAN GÜL

Bitexen Giresunspor’un oyuncusu Alexis Peres, taraftara “Açık Mektup” adı altında veda mesajı yayımladı. Alexis Peres “Özleştiğim Çotanakların yeşil beyazlı renklerini üstümde taşımak, geldiğim ilk günden beri benim için büyük bir onur oldu.” açıklamasıyla mesaja başladı.

“SADIK VE ASİL TARAFTARA”

Sözlerine devam eden Peres “Sizleri mutlu etmek için sahaya çıkmak , elimden gelenin en iyisini yapmak, bunları yaparken sizin gibi bağlı,sadık ve asil taraftarların tribünden takımlarını desteklerken görmek benim için gururdu." ifadesini kullandı.

“KÜÇÜK ŞEHİRİN BÜYÜK TAKIMI”

"Çoğunluğunu çalışkan ve emektar insanların oluşturduğu küçük bir şehrin adını özellikle büyük takımlara karşı alınan tarihi başarılarla hep beraber tüm ülkece konuşulmasını sağladık. Giresunspor’da bulunduğum süreç Avrupa futbolunda iyi bir seviyeye gelmemi ve en büyük hayalim olan Milli Takımlar bazında ülkemi temsil etme hayalimi gerçekleştirmeme vesile oldu. Bu benim Giresunspor tercihimin ne kadar doğru bir tercih olduğunun göstergesi oldu."

“BUGÜN BU GÜZEL HATIRALARA VEDA EDİYORUZ”

"Bugün bütün bu güzel hatıraları biriktirmemize vesile olan ve bize her şeyini veren yere veda ediyoruz. Herşeyin en iyisini hak eden taraftarımıza ayrılığım ve mevcut durum hakkında açıklama borçlu olduğumu düşünüyorum. Taraftara açık mektubun sonlarına doğru gelirken Peres; Bu şehirin asil halkına her şeyin en iyisini ve saygıyı hak eden Giresun’a tüm kalbimle başarılar diliyorum. Umarım bu güzide kulüp ilerleyen süreçte yeterli ve açık desteği görerek hak ettiği yere ulaşır. Çokça sevgi ve şevkatle, Savaşçı kaptanınız Alexis Peres." açıklamasını yaparak Giresun’a ve kulübe veda etti.




Anahtar Kelimeler : GİRESUNSPOR’DA, AÇIK, MEKTUP

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler