HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
12 Haziran 2023 Pazartesi Saat: 17:25

FENERBAHÇE’DE ŞOK AYRILIK

Süper Toto Süper Lig’de sezonu 2. bitiren, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Fenerbahçe’de, yaprak dökümü başladı.
FENERBAHÇE’DE ŞOK AYRILIK

HABER:FIRATCAN GÜL

Ziraat Türkiye Kupası final müsabakasından hemen sonra Fenerbahçe Teknik Direktör’ü Jorge Jesus takımdan ayrıldığını ifade etti. İlk geldiği zamanlarda Türkiye’de çok ses getiren Teknik Hoca, taraflı tarafsız herkes tarafından çok sevildi. Lig’e iyi başlayan Portekiz’li Dünya Kupası arasından sonra başarı merdivenlerinde sallantılar yaşadı. Süper Lig’de özellikle derbideki skorlar Fenerbahçe taraftarını tatmin etmedi. Sezona şampiyonluk parolasıyla çıkan sarı lacivertliler Ligi 2. sırada bitirmesiyle tecrübeli hocaya tepkiler başladı.

Jorge Jesus Ziraat Türkiye Kupasın’dan sonra yaptığı açıklamada “Bugünden itibaren Fenerbahçe’nin teknik direktör değilim. Bunu başkanımıza birkaç hafta önce söylemiştim. Yeni bir arayış içine girebilmesi için kendisine bilgi vermiştim.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’den mutlu bir şekilde ayrıldığını söyleyen deneyimli Teknik Direktör uzun zaman sonra Fenerbahçe adına Kupa kazandığını belirten Jesus “Hem Fenerbahçe tarihinde hem benim kariyerimde önemli oldu bu kupayı kazanmak. Ligde de sondan bir önceki haftaya kadar savaşımızı sürdürdük. Kupayı kazanmamız bizim için önemli. Buradan başkanımıza teşekkür etmek istiyorum, Türkiye’ye gelip çalışma fırsatını bana sunduğu için ve kendisi her zaman hem bana hem aileme çok sevgi dolu yaklaştığı için.”açıklamalarında bulundu.

Jorge Jesus’un Türkiye kariyeri: 

52 maç 

35 galibiyet 

10 beraberlik

7 mağlubiyet




Anahtar Kelimeler : FENERBAHÇE’DE, ŞOK, AYRILIK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler