HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
9 Haziran 2023 Cuma Saat: 23:22

KRİTİK MAÇIN BİLETLERİ SATIŞTA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen Play-Off final maçı için heyecanlı bekleyiş sona erdi.
KRİTİK MAÇIN  BİLETLERİ SATIŞTA

HABER: TUĞÇE ARSLAN

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen Play-Off final maçı için heyecanlı bekleyiş sona erdi.


52 Orduspor ile Belediye Derince arasında gerçekleşecek olan maçın biletleri satışa sunuldu. Futbol tutkunları, 12 Haziran Pazartesi günü saat 19:00'da başlayacak olan mücadeleyi izlemek için biletlerini temin etme fırsatını yakaladı. Bilet fiyatları, TFF tarafından belirlenen kategorilere göre şekilleniyor. Doğu Tribün için biletler 100 TL, Kuzey Kale Arası için ise 50 TL olarak belirlendi.


Maç biletleri, 9 Haziran saat 19:00 itibariyle www.passolig.com.tr ve Passo uygulaması üzerinden Passolig karta ihtiyaç duymadan e-bilet olarak satın alınabilecek. Ayrıca, maç günü olan 12 Haziran'da ilk yarı sonuna kadar Ankara Eryaman Stadyum gişelerinden de saat 10:00 ile 19:45 saatler arasında bilet temini yapılabileceği duyuruldu. Bu şekilde, son dakika kararı veren ve stadyumda maçı izlemek isteyen futbolseverler için alternatif bir seçenek sunulmuş oldu.

 

52 Orduspor-Belediye Derince Play-Off final maçı, futbolseverlerin heyecanla beklediği bir mücadele olacak. Maç 12 Haziran Pazartesi günü saat 19:00'da başlayacak ve futbol tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak. Biletlerin satışa çıkmasıyla birlikte, maç öncesi heyecan doruklara çıktı ve tribünlerin coşkusu için geri sayım başladı.

 

 

 

 

 

 

 

 




Anahtar Kelimeler : KRİTİK, MAÇIN, BİLETLERİ, SATIŞTA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler