HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
7 Haziran 2023 Çarşamba Saat: 18:34

PLAY-OFF FİNALİ ERYAMAN STADI'NDA

Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig 1.Gruptaki Karadeniz temsilcisi 52 Orduspor, play-off finalinde Ankara Eryaman Stadyumu'nda Belediye Derincespor ile karşılaşacak.
PLAY-OFF FİNALİ ERYAMAN STADI'NDA

HABER:FIRATCAN GÜL

3.Lig’i 2.olarak bitiren Belediye Derincespor, sezon sonunda direk Final’e kalmayı garantiledi. 52 Orduspor takımı play-off çeyrek finalde Nevşehir Belediyespor’u 2-0’lık skorla mağlup ederek play-off yarı Final’e yükseldi. Yarı finalde rakibi Karbel Karaköprü Belediyespor’la karşılaştı. Yarı finalde de toplam 7-5’lik skorla final oynamaya hak kazandı.

Bu sezon iki takım Lig’de iki kere karşılaştı. 52 Orduspor’un ev sahibi olduğu karşılaşmayı Belediye Derince spor 2-0’lık skorla kazandı. İkinci karşılaşmada Belediye Derincespor’a konuk olan 52 Orduspor ise 1-1’lik skorla berabere bitirdi. 3.Lig’de Belediye Derincespor 34 maçta 18 galibiyet 12 beraberlik 4 mağlubiyet aldı. 52 Orduspor ise 34 maçta 19 galibiyet 7 beraberlik 8 mağlubiyet aldı.

TFF 3.Lig Play-off Finali 12 Haziran Pazartesi saat 19:00’da Ankara Eryaman Stadyumu'nda iki takımda 2.Lig için son 90 dakika oynayacak.




Anahtar Kelimeler : PLAY-OFF, FİNALİ, ERYAMAN, STADI'NDA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler