HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
6 Haziran 2023 Salı Saat: 17:02

BÜYÜKŞEHİR SPORCULARI BAŞARIYA İMZA ATTI

Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcuları, farklı spor branşlarından madalyalar getirmeye devam ediyor.
BÜYÜKŞEHİR SPORCULARI BAŞARIYA İMZA ATTI

HABER: MELTEM TİRYAKİ

Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcuları, katıldığı yarışmalarda elde ettiği dereceler ile yeni başarılar getirmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda taekwondo ve judo branşında düzenlenen yarışlara katılan Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcuları, toplamda 7 altın, 3 gümüş ve 2 bronz madalya kazanarak Ordu ilini temsil ettiler.

Ordu’da düzenlenen  Taekwondo Gençler Türkiye Şampiyonası'nda farklı kategorilerde kıyasıya mücadele eden Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcularından, 3 birincilik, 2 ikincilik ve 2 üçüncülük başarısı elde edildi.

Bu kapsamda, kadınlar kategorisinde 42 kg’da Ebrar Çelenk, 46 kg’da Dilara Kılıç, 49 kg’da Hilal Yücel birincilik elde ederken; 68 kg’da Beren Esma Ocak, +68 kg’da Ekin Taşdelen ikincilik; 59 kg’da Zeynep Akçay ve 55 kg’da Sinem Eğrek üçüncülük madalyasının sahibi oldu.

Erkeklerde kategorisinde ise 59 kg’da Toprak Zeynel Öztürk, 63 kg’da Deniz Sarısoy, 78 kg’da Bedrettin Gültaş ile +78 Hacı Arda Bordanacı birincilik başarısını elde ederek altın madalyaya sahip oldu.Derece elde eden sporcular 17-22 Haziran’da Karaman’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'na katılım sağlayacak. 2-4 Haziran tarihleri arasında Balıkesir’de 69 ilden 1400 sporcunun katılımıyla 2023 Minikler Türkiye Judo Şampiyonası gerçekleştirildi. Şampiyonada Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcularından İrem İncir +57 kg’da Türkiye 2.si oldu.




Anahtar Kelimeler : BÜYÜKŞEHİR, SPORCULARI, BAŞARIYA, İMZA, ATTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler