HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Haziran 2023 Pazartesi Saat: 23:12

PENALTILAR TURU BELİRLEDİ

Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig 1.Grupta ki Karadeniz temsilcisi 52 Orduspor takımı play-off yarı final rövanş maçında Karbel Karaköprü Belediyespor’u ağırladı.
PENALTILAR TURU BELİRLEDİ

HABER:FIRATCAN GÜL
İki takımda maça kontrollü başladı. Play-off yarı final müsabakasında hatanın dönüşü olmayan maçta iki takımda dengeli oynamaya çalışıyor. 30. Dakika’da 52 Orduspor’da Yalçın Eycan Kaya orta saha’da rakibini çekip indirdiği için sarı kart gördü. 35. Dakika’da 52 Orduspor takımı hücumda yaptığı kafa vuruşu sonrası hakeme el itirazlarında bulunup penaltı bekledi, hakem ise devam kararı verdi. 38. Dakika’da Şanlıurfa ekibi sol taraftan yapılan orta da Halil Yılmaz’ın kafa vuruşu ile durumu 1-0’a getirdi. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Karbel Karaköprü Belediyespor, 2.golü bulamadı. İlk 45 dakikanın sonuna +4 dakika eklendi. İlk 45 dakika 1-0 Karbel Karaköprü Belediyespor üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda Karadeniz ekibi 52 Orduspor takımı oyuna ortak olmak için Karaköprü kalesinde kendilerini göstermeye başladı. 52. Dakikada 52 Orduspor takımında Gökhan Erdöl yerini Muhlis İstemi’ye bıraktı. 65. Dakikada Karbel Karaköprü Belediyespor’da Emre Yıldırım  yaşadığı sakatlık sonrası yerini Samet Eker’e bıraktı. 73.Dakikada 52 Orduspor takımında Nazmi Candoğan’ın ayağından golü buldu ve durumu 1-1’e getirdi. 80. Dakika’da Karbel Karaköprü Belediyespor Yavuz Koç ile farkı tekrardan 1’e çıkartarak durumu 2-1’e getirdi. 84. Dakika’da Karbel Karaköprü Belediyespor’da Emirhan Korkmaz yerini Muhammed çoban’a bıraktı. 87.dakikada 52 Orduspor takımında Sefa Küpeli ve Sergen İlhan yerlerini Özgen Erdem ve Emir Uzun’a bıraktı. Oynanmamış süre olarak maçın sonuna +12 dakika eklendi. 90+3’de 52 Orduspor takımında İrfan Başaran’la skoru eşitliğe getirdi.52 Orduspor takımında 90+4’te Nazmi Candoğan sarı kart gördü. Normal süresi sona eren maç 2-2’lik skorla uzatmalara gitti. İlk uzatma devresi başladı ve iki takımda kontrolü futbol oynayarak kontra ataklarla organize hucümla gol bulmaya çalıştı. Uzatmaların ilk devresinde gol sesi çıkmadı. Uzatmaların ikinci devresi başladı ve iki takım içinde telafisi olmayan dakikalar başladı. Uzatmalara bu sefer 52 Orduspor daha baskılı rakip ceza sahasında kendini göstermeye başladı. 52 Orduspor takımı tehlikeli ataklarından sonuç bulamadı, ikinci uzatma devreside sona erdi. Turu atlayacak tarafı penaltılar belirleyecek.
52 Orduspor: 5
Karbel Karaköprü Belediyespor: 3
Penaltılarda 5-3 galip gelen 52 Orduspor tarafı play-off final müsabakasında Belediye Derincespor ile karşılaşacak




Anahtar Kelimeler : PENALTILAR, TURU, BELİRLEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler