HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
31 Mayıs 2023 Çarşamba Saat: 18:32

52 ORDUSPOR KARAKÖPRÜ’DEN BERABERLİKLE DÖNÜYOR

Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig 1.Grup’ta bulunan play-off yarı final müsabakasında 52 Orduspor Karbel Karaköprü ile 1-1 berabere kaldı.
52 ORDUSPOR KARAKÖPRÜ’DEN BERABERLİKLE DÖNÜYOR

HABER:FIRATCAN GÜL

52 Orduspor Faruk Çelik Stadyumunda Karbel Karaköprü Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Maça hızlı başlayan ev sahibi takım 15. Dakika’da takımın en skorer ismi Halil Yılmaz ile 1-0 öne geçti. 52 Orduspor ne kadar etkili olmaya çalışsa da maçın ilk yarısı 1-0’lık skorla son buldu. İkinci yarıya daha istekli daha arzulu başlayan mor beyazlı ekip 50.Dakika’da forvet oyuncusu Gökhan Erdöl’ın attığı gol işe eşitliği sağladı.Geri kalan dakikalarda iki takımda hücum da pek etkili olamadı play-off yarı final müsabakası 1-1’lik beraberlikle son buldu.Maçta 52 Orduspor’dan Yalçın Kaya 86.Dakika’da sarı kart gördü.Karbel Karaköprü Belediyespor’da ise 73’de Muhammet Şahingöz,90+4 ise takımın tek golünü atan Halil Yılmaz sarı kart gördü.

İki ayaklı oynanan Play-off yarı final müsabakası rövanş maçı ise 5 Haziran 2023’de 20:00’da Yeni Ordu Stadyumunda Karaköprü Belediyespor’u konuk edecek.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler