HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
30 Mayıs 2023 Salı Saat: 14:15

FİNAL YOLUNDA SON DURAK

Orduspor 1967 2.Lige çıkma yolunda Karaman Futbol Kulübü karşılaşması son antrenmanını gerçekleştirdi.
FİNAL YOLUNDA SON DURAK

HABER :FIRATCAN GÜL

Mor beyazlı ekip Karşıyaka Spor Tesislerinde Teknik Direktör Cahit Erçevik yönetiminde Karaman FK ile play-off yarı final müsabakasını kazanmak için son antrenmanına çıktı. 

Orduspor 1967 play-off çeyrek final karşılaşmasında Yeni Ordu Stadyumu'nda Kuşadasıspor’u ağırladı. Kuşadasıspor’u 3-2 mağlup eden Karadeniz ekibi play-off yarı finalinde rakibi Karaman FK olmuştu.

Karaman FK ise çeyrek finalde Ayvalıkgücü Belediyespor’u uzatma dakikalarında 2-1 yenerek Play-Off Yarı Finalinde Orduspor 1967’nin rakibi oldu.

Orduspor 1967 Teknik Direktörü Cahit Erçevik, Karaman Futbol Kulübü ile iki tane zorlu Play-Off müsabakası oynayacaklarını hatırlatarak; “Play-Off ilk turunda Kuşadasıspor’u eledik. Yarı finalde rakibimiz Karaman oldu. Onlar da Ayvalıkgücü’nü eledi. İki ayaklı maç oynayacağız. Önce deplasmanda gideceğiz. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Deplasmandan iyi bir sonuçla dönerek sahamızda oynayacağımız rövanş müsabakası için avantaj sağlamak istiyoruz. İki maçın sonunda turu geçerek finalde Alanya Kestelspor ile karşılaşmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu sezon Karaman Futbol Kulübü arasında Ordu’da oynanan maçı Orduspor 1967 3-2 kazanırken, Karaman’daki müsabaka ise 2-2’lik eşitlikle tamamlandı.

Orduspor 1967, 1 Haziran 2023 perşembe günü saat 16:00’da Kemal Kaynaş Stadyumu’nda Karaman Futbol Kulübü’ne konuk olacak.




Anahtar Kelimeler : FİNAL, YOLUNDA, SON, DURAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler