- 15:52 Mahmut Özer’den Altınordu’ya Dev Projeler
- 15:48 ALTINORDU ŞAHİNCİLİ’DE YENİ ALTERNETİF GÜZERGAH
- 15:44 Ordu, Cumhuriyet’in 102. Yılına Hazırlanıyor
- 15:42 ÇAMBAŞI YAYLASININ CAN DAMARI OLACAK
- 15:40 Vali Erol, ÇED Başvurularını Yerinde Değerlendirmeye Devam Ediyor
- 15:37 AYBASTI İLÇE MERKEZİ MODERNLEŞİYOR
- 15:34 “GÖLKÖY’ÜMÜZÜN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATACAK”
- 15:30 BAŞKAN GÜLER’İN VİZYONU
- 15:28 BAŞKAN GÜLER, GELECEĞİN BİLİM İNSANLARI İLE BULUŞTU
- 15:26 CHP Ordu’da kongre heyecanı
- 15:23 “Sosyal medya gençlerde ciddi psikolojik sorunlara yol açabilir”
- 15:06 “Normal doğum, anne ve bebek sağlığını koruyor”
- 15:03 “Fındık bahçelerinde çalışan işçilerde bel fıtığı vakaları artıyor”
- 14:58 Afet farkındalığı için öğrenciler sahadaydı
- 14:53 SINAVA NASIL HAZIRLANILIR?
Fındık Fiyatı
KUMRU'YA BİRİNCİLİK GETİRDİ

HABER: Tuğçe ARSLAN
Zonguldak'ta düzenlenen Büyükler Güreş Türkiye Şampiyonası'nda Kumrulu Mustafa Kemal Kıyı, mücadeleci performansıyla göz kamaştırdı ve 97 kiloda bronz madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti.
Türkiye'nin en prestijli güreş organizasyonlarından biri olan Büyükler Güreş Türkiye Şampiyonasında Mustafa Kemal Kıyı Zonguldak'ta birinci oldu. Şampiyonaya Türkiye'nin dört bir yanında gelen güreşçiler, üstün performans sergilemek için mücadele etti.
Kumrulu Mustafa Kemal Kıyı, 97 kilo kategorisindeki müsabakalarda karşılaşmalarla üstün bir performans sergiledi. Gerek teknik bilgi boyutu fiziksel gücüyle dikkat çeken Kıyı, rakiplerine karşı üstünlük sağlayarak finale kadar yükseldi. Son müsabakasında da büyük bir mücadele gösteren Kıyı, zorlu rakibine karşı sürdürdüğü mücadelesinde bronz madalyayı kazanmayı başardı.