HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Mayıs 2023 Salı Saat: 16:41

KIRMIZI KAZAKLA 3 YIL DAHA

Süper Toto Süper Lig’e yükselen Karadeniz temsilcisi Samsunspor, Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ile 3 yıl daha sözleşme imzaladı.
KIRMIZI KAZAKLA 3 YIL DAHA

HABER: FIRATCAN GÜL

Süper Toto Süper Lig’e yükselen Karadeniz temsilcisi Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ile 3 yıl daha sözleşme imzaladı.

Hüseyin Eroğlu Samsunspor ile Süper Toto 1.Lig’de gösterdiği başarısını 3 yıllık sözleşme ile süsledi. Kulübün sosyal medya hesaplarından şöyle bir açıklama yaptı: "Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu ile 3 yıl daha birlikte olacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Kırmızı Kazak ve Şampiyon Takım Süper Lig’de de yeni bir hikaye yazacak."

Samsunspor resmi sitesinden ise: "Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. Başkanımız Yüksel Yıldırım ile Başkan Vekilimiz ve İcra Kurulu Üyemiz Veysel Bilen, Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu ile İstanbul'da iki gün süren Süper Lig planlamasını tamamladı. İcra kurulumuzun tam kadro katıldığı toplantılarda takımımızı Süper Lig'e çıkaran Hüseyin Eroğlu'nun sözleşmesi 3 yıl daha uzatılırken, A Takım yol haritası belirlendi." açıklaması yapıldı.




Anahtar Kelimeler : KIRMIZI, KAZAKLA, 3, YIL, DAHA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler