HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
9 Mayıs 2023 Salı Saat: 17:20

YARI FİNAL HEYECANI BAŞLADI

Orduda Okul Sporları faaliyet programı içerisinde yer alan Futbol Gençler Kız-Erkek Yarı Final Müsabakaları 09 Mayıs 2023 tarihinde arasında Spor Toto Altınordu Spor Kompleksi’nde açılış seremonisi ile başladı.
YARI FİNAL HEYECANI BAŞLADI

Ordu'da Okul Sporları faaliyet programı içerisinde yer alan Futbol Gençler Kız-Erkek Yarı Final Müsabakaları 09 Mayıs 2023 tarihinde arasında Spor Toto Altınordu Spor Kompleksi’nde açılış seremonisi ile başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı 2023 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen  Okul Sporları Futbol Gençler Kız-Erkek Yarı Final Müsabakaları 09-12 Mayıs 2023 tarihleri arasında Erkekler Spor Toto Altınordu Spor Kompleksinde, Kızlar İse Perşembe İlçe Stadında oynayacak.

Açılış Karşılaşmasına gelen Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç sporculara ve öğretmenlere başarı dileklerini iletti.

Yarı Final Müsabakalarına 12 ilden 16 takım toplam 250 sporcu katılıyor. Ev sahibi Ordu’nun yanı sıra Amasya, Diyarbakır, Giresun, Rize, Samsun, Trabzon, Erzincan, Mardin, Sivas, Tokat, Van illerinden sporcular katılım gösteriyor.

Şampiyona sonunda derece elde eden sporcular yarı finallerden sonra 22-26 Mayıs 2023 tarihleri arasında Samsun’da düzenlenecek olan Türkiye Finallerine gitmeye hak kazanacak.




Anahtar Kelimeler : YARI, FİNAL, HEYECANI, BAŞLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler