HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
25 Nisan 2023 Salı Saat: 17:57

TÜRK TELEKOM VE TFF’DEN ESÜPER LİG İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ

Türk Telekom, dijital dönüşümdeki öncü rolü ile eFutbol ekosistemine ve Türk futbolunun gelişimine destek veriyor
TÜRK TELEKOM VE TFF’DEN  ESÜPER LİG İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ

Türk Telekom, dijital dönüşümdeki öncü rolü ile eFutbol ekosistemine ve Türk futbolunun gelişimine destek veriyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Türk Telekom arasında imzalanan anlaşma kapsamında Türk Telekom, eSüper Lig’in isim sponsoru ve resmi yayıncısı oldu. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen ve Süper Lig’de mücadele eden 17 takımın yer aldığı eSüper Lig’e Türk Telekom’un ismi verildi. Türk Telekom eSüper Lig’deki maçlar Türk Telekom’un TV platformu Tivibu’daki Tivibuspor kanallarından canlı yayınlanacak. 

17 takımın katılımıyla nefes kesen mücadele 

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ve Kulüpler Birliği katkılarıyla düzenlenen Türk Telekom eSüper Lig’de 17 takım mücadele ediyor. Türk Telekom eSüper Lig, futbol simülasyonu video oyunu FIFA 23’te, Süper Lig fikstürüne göre oynanırken, her takımın en az 1 koç ve 2 eSporcu ile temsil edildiği Türk Telekom eSüper Lig'de normal sezon maçları çevrim içi oynanıyor. Play Off müsabakaları itibariyle Ultimate Mode üzerinden oynanacak ligde oyuncu yaş sınırı ise 16 olarak belirlendi.   

Şampiyon Mayıs’ta belli olacak

Türkiye'de ilk kez bu yıl resmi olarak düzenlenen Türk Telekom eSüper Lig'in şampiyonu Mayıs ayında oynanacak büyük finalle belli olacak. Dünyanın en popüler video futbol oyunu olan FIFA serisinin en son versiyonu FIFA 23 üzerinden oynanacak olan Türk Telekom eSüper Lig, 20 resmi ligden biri olurken, maçlar sonucunda finale kalma başarısı gösteren finalistler FIFA Global Series'de Türkiye'yi temsil etme hakkı kazanacak.

     nHABER  MERKEZİ

 

 




Anahtar Kelimeler : TÜRK, TELEKOM, VE, TFF’DEN, ESÜPER, LİG, İÇİN, GÜÇ, BİRLİĞİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler