HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
25 Nisan 2023 Salı Saat: 11:00

MODERN PENTATLON DÜNYA KUPASINDA ALTIN MADALYA TÜRKİYE’NİN

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Modern Pentatlon Dünya Kupası Ankara Etabı’nda Karışık Bayrak Yarışı’nda şampiyon olan milli sporcular İlke Özyüksel ve Buğra Ünal için tebrik mesajı yayımladı.
MODERN PENTATLON DÜNYA KUPASINDA ALTIN MADALYA TÜRKİYE’NİN

 

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Modern Pentatlon Dünya Kupası Ankara Etabı’nda Karışık Bayrak Yarışı’nda şampiyon olarak büyük bir başarıya imza atan milli sporcular İlke Özyüksel ve Buğra Ünal için tebrik mesajı yayımladı.

 

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara Atlı Spor Kulübündeki organizasyonun son gününde 15 ülkenin yarıştığı karışık bayrak yarışını 1374 puanla birinci sırada bitiren İlke Özyüksel ve Buğra Ünal için tebrik mesajı yayımladı.

 

Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

“Modern Pentatlon Dünya Kupası'nın 2. etabındaki karışık bayrak yarışını birincilikle tamamlayan milli sporcular İlke Özyüksel ve Buğra Ünal ikilisini canı gönülden tebrik ediyorum. Bu başarıyla birlikte Türkiye, yeni açıklanan modern pentatlon karışık bayrak yarışı ülke sıralamasında dünyada ikinciliğe yükselerek tarihi bir başarı elde etmiş oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler