HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
17 Nisan 2023 Pazartesi Saat: 10:40

SPOR’UN ŞEHRİ İZMİR

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir’in spor şehri ve Türkiye’nin sembol bir kenti olduğunu belirterek, “İzmir'in spor çıtasını, İzmir'in spordaki grafiğini birlikte yükselteceğiz.” dedi.
SPOR’UN ŞEHRİ İZMİR

 HABER: KÜBRA ÇAKIR

 

Spor Toto 1. Lig'de Göztepe ile Eyüpspor arasında Gürsel Aksel Stadı'nda yapılacak maç öncesi, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Göztepe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Sepil'le bir araya gelerek açıklama yaptı.

 

İZMİR’İN SPOR ÇITASINI YÜKSELTECEĞİZ

 

İzmir’in spor şehri ve Türkiye’nin sembol bir kenti olduğunu belirten Bakan Kasapoğlu, İzmir’e hizmet etmekten gururlandığını ve İzmir'in spordaki gelişimini birlikte yükselteceklerini söyledi.

 

Bakan Kasapoğlu Gürsel Aksel Stadı'nın dünyanın en özel ve güzel statlarından biri olduğunu vurgulayarak konuşmasının devamında: “İzmir'in spor çıtasını yükselteceğiz. Biraz sonra birlikte Göztepe-Eyüpspor maçını izleyeceğiz. Az önce Alsancak Stadı'ndaydık. Yine orada da Karşıyaka-Ağrı maçını izledik. İzmir'in spor çıtasını, İzmir'in spordaki grafiğini birlikte yükselteceğiz. Başkanıma teşekkür ediyorum. Göztepe taraftarına teşekkür ediyorum sıcak ev sahiplikleri nedeniyle. İnşallah bundan sonra beraberce yeni projelerle, yeni açılımlarla spordaki markamızı, İzmir'in bu anlamdaki yükselen değerini daha yukarılara taşıyacağız. Ben her iki takıma da gönülden başarılar diliyorum. Spor dostluk demek, spor kardeşlik demek, İnanıyorum ki sporun bu ruhuna uygun centilmenlik dolu, rekabet dolu bir mücadele olsun.” 

 




Anahtar Kelimeler : SPOR’UN, ŞEHRİ, İZMİR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler