HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
28 Mart 2023 Salı Saat: 09:05

SAHALARA GALiBiYETLE DÖNDÜ

Futbolda 2. Transfer döneminin kapanmasına 1 gün, 2. amatör küme müsabakalarının başlamasına 2 gün kala Orduspor’un transfer yasağının kaldıran Vali Tuncay Sonel, efsane Orduspor’u ilk maçında da yalnız bırakmadı.
SAHALARA GALiBiYETLE DÖNDÜ

Yaşadığı ekonomik sorunlar ve yönetimsel hatalar sonucu 2. amatör kümeye kadar düşen, ancak FİFA’nın getirdiği transfer yasağı nedeniyle takım kurup, amatör liglere dahi katılamayan efsane Orduspor takımı, Vali Tuncay Sonel’in girişimleri ve gayretli çalışmalarıyla FİFA’nın transfer yasağı kaldırılarak yeniden liglere katılma imkanına sahip oldu.

Futbolda 2. Transfer döneminin kapanmasına 1 gün, 2. amatör küme müsabakalarının başlamasına 2 gün kala Orduspor’un transfer yasağının kaldıran Vali   Tuncay Sonel, efsane Orduspor’u ilk maçında da yalnız bırakmadı.  

Ordu İdmanyurdu ile ilk maçına çıkan efsane Orduspor futbolcularına ve teknik heyetine başarı dileğinde bulunan Vali Tuncay Sonel, “Bugün, hem Ordu için, hem de Türk futbolu için önemli bir gün. 188 sicil nolu Orduspor’umuz 2. Amatörde ilk maçına çıkıyor. Sizler de bizim için önemlisiniz. Bu maçın bir özelliği de 6 Şubatta büyük bir felaket yaşadı ülkemiz. Sizler de depremden etkilen futbolcu kardeşlerimizsiniz. Öncelikle sizlere Ordu’muza hoş geldiniz diyorum. Bugün önemli çünkü, Orduspor mor beyazıyla Ordu’nun ve ülkenin bir değeri. Şu an tarihi bir an. Bu tarihi anda da sizlerle beraber olmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Sizlere başarılar diliyorum” diye konuştu. Vali Tuncay Sonel, 2. amatör küme liginin açılış maçında karşılaşan Orduspor ve Ordu İdmanyurdu takımların kaptanlarına çiçek vererek, her iki takıma başarı dileklerini iletti.

Karşılaşma öncesinde, Orduspor Kayyum Başkanı Hamdi Işık tarafından efsane Orduspor takımını yeniden sahalara döndüren Vali Tuncay Sonel’e, çiçek takdim edilerek verdiği emeklerden dolayı teşekkür edildi ve üzerinde memleketi olan Adana’nın plaka numarası ve ismi yazılı Orduspor forması hediye edildi. 

Orduspor taraftarları ile birlikte tribünden maçı izleyen Vali Sonel, maç sonunda maçı 3-0 kazanan Orduspor futbolcularını ve teknik heyeti tebrik etti. nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : SAHALARA, GALiBiYETLE, DÖNDÜ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler