HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
2 Mart 2023 Perşembe Saat: 07:56

GÜLYALI’YA SENTETİK ÇİM SAHA!

Turnasuyu mahalleesine Sentetik Çim Saha kazandırılmasına yönelik projenin ihale aşamasının ardından çalışmalarına başlanması ve 2023 yılı içerisinde teslim edilmesi hedefleniyor.
GÜLYALI’YA SENTETİK ÇİM SAHA!

Gençlik ve Spor Bakanlığının  Gülyalı ilçesinde  uygulayacağı 3. projenin ihalesine çıkıldı. 1 Adet Sentetik Çim Saha , 250 Seyirci Kapasiteli Portatif Tribün ve Soyunma Odası Yapım İşi başlığıyla duyurulan ihale 27.02.2023 tarihinde 10.00’da Ordu Gençlik ve Spor İl müdürlüğünde yapılacak.

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe; Sentetik Çim Saha projesiyle özellikle Gülyalı Turnasuyusporumuzun saha ihtiyacını karşılayacak, genç kardeşlerimize nitelikli bir alanda spor yapma imkânı sağlayacağız.  Kısa zaman önce Ürümbey mahallemizde Mülkiyeti Gülyalı Belediyemize ait olan ait 7.720 m2 alanın tahsisisini ücretsiz olarak Gençlik ve Spor Bakanlığına tahsisinin sonrasında;  Mahalle Tipi Gençlik Merkezi, Kapalı Spor Salonu çalışmalarına başlanmıştı.  Projenin ilçemize hayırlı olması dileğiyle, bu süreçte desteklerini esirgemeyen başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu olmak üzere Ordu Valimiz Sn. Tuncay Sonel'e Adalet ve Kalkınma Partisi Ordu Milletvekilimiz Sn.Metin Gündoğdu’ya, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Genç ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Fatih Vargeloğlu ‘na teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi.    nBÜLTEN

 




Anahtar Kelimeler : GÜLYALI’YA, SENTETİK, ÇİM, SAHA!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler