- 12:33 Akkuş Belediyesi’nden Şehit Yakınları ve Gazilere İndirim Müjdesi
- 12:19 Ordu'da Yatırımcılar İçin Yeni Hibe Fırsatları Başladı
- 12:01 Ergin Karlıbel Vakfı kapılarını kadınlara açıyor
- 12:05 TÜRK LEZZETİNE ALTIN ÖDÜL!
- 14:58 OSKİ'den Altyapıda Büyük Başarı: Susuz Mahalle Sayısı 272’den 13’e Düştü
- 14:48 Şehit Dedesi İçin Anı Odası Yaptırdı
- 14:29 17 Yaşındaki Genç Babasını Vurdu
- 14:10 Ordu’da Bir Haftada 54 Yaralamalı Kaza: Trafik Denetimleri Sıkılaştırıldı
- 12:55 Ordu’da Asayiş Uygulamaları Sıkılaştı: 1 Haftada 30 Aranan Şahıs Yakalandı, 18’i Tutuklandı
- 12:34 31 Ekim Son Gün, Süre Uzatılmayacak
- 11:14 İstanbul’daki Trafik Kazasında Ordu Çatalpınarlı Genç Hayatını Kaybetti
- 17:03 “Şehrin En Güzel Evet’leri Burada”
- 16:57 CUMHURİYET ÇAMURDAN KURTULDU
- 15:29 Vali Arazide, Kararlar Yerinde!
- 15:13 “Susuzluğa Geçit Yok: OSKİ 7/24 Nöbette”
Fındık Fiyatı
‘İKİNCİLİK ARZULADIĞIMIZ BİR DURUM DEĞİL!’

Basın Sözcüsü Prof. Dr. Çağatay Öztürk, yaptığı basın açıklamsında konuyla ilgili olarak şunları söyledi;
“ 2022-2023 futbol sezonu başlamadan söz verdik, şampiyon olacağız dedik. Fakat gelinen noktada ligin bitmesine 13 hafta kalmışken ikinci durumdayız. Bu bizim arzuladığımız ve beklediğimiz bir durum değildir.
Lige deprem dolayısıyla ara verilmişti. Bizlerde bu verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştık. Tesislerimizde antrenmanlarımızı yaptık, hazırlık müsabakaları oynadık.
Teknik Direktörümüz Ahmet Taşyürek ile yapılan değerlendirmede karşılıklı olarak anlaşarak hocamız ile yollarımızı ayırdık. 52 Orduspor Fk olarak kendisine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz ve bundan sonraki hayatında başarılar dileriz.
Teknik direktör arayışımızı daha öncede bir çok kulübü çalıştırmış ve şampiyonluklar yaşamış, başarılı olmuş Yavuz İncedal hocamızla sezon sonuna kadar anlaşarak bitirdik. Teknik Direktörümüz ve ekibi tesislerimize gelerek antrenmanlara başladılar..
Bu hafta sonu kendi sahamızda ve seyircimiz önünde Belediye Kütahyaspor ile çok önemli bir müsabaka oynayacağız. Üç puan alarak çıkışa geçmek istiyoruz. Bizler şampiyonluğa inandık ve yapılması gereken her şeyi yapmaya devam ediyoruz. Taraftarlarımızın bu önemli maçta bizleri yanlız bırakmayacağına inancımız tamdır ve desteklerini bekliyoruz.
Bizlere inanan Ordu spor sevdalıları ve taraftarlarımızla sezon sonunda şampiyonluk kupasını hep beraber kaldıracağız.” dedi.
nBÜLTEN