HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Ocak 2023 Perşembe Saat: 08:10

ORDU’YU TEMSİL EDECEKLER

Altınordu Atatürk Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarda gruplarda Ordu’yu temsil edecek sporcular belli oldu.
ORDU’YU TEMSİL EDECEKLER

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizesinde devam eden Okul Sporları müsabakaları Karate İl Birinciliği ile devam ediyor.

Okul Sporları Karate Kız-Erkek Minikler, Küçükler, Yıldızlar, Gençler A-B olmak üzere tüm kategorilerde tamamlanan yarışmalar sonucunda sporcular kata gösterileri ile  karate vuruş ve bloklarını çok tekrar yaparak kusursuz hale getirmeye çalıştılar. Ardından kumite müsabakaları ile devam eden faaliyet nefes kesen mücadelelere sahne oldu. 

Ordu geneli yaklaşık 100 sporcunun katıldığı il birinciliği müsabakalarını öğretmenlerin yanı sıra aileler de takip etti.

Yarışma sonunda dereceye giren sporculara madalyaları protokol tarafından takdim edilirken, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, il birinciliği müsabakalarına katılan tüm sporcuları tebrik ederek, grup müsabakalarına katılacak sporculara başarı dileklerini iletti. 

Okul Sporları Karate Grup MüsabakalarıGençler A-B Kız-Erkek kategorileri 11-12 Şubat 2023 tarihlerinde Trabzon'da yapılması beklenirken, Küçükler ve Yıldızlar kategorileri 25-26 Şubat 2023 Giresun İlinde yapılması bekleniyor.    nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : ORDU’YU, TEMSİL, EDECEKLER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler