HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
30 Kasım 2022 Çarşamba Saat: 07:47

“KAYGILANMADAN HEDEFİNİZE ODAKLANIN”

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Altınordu Başöğretmen Anadolu Lisesi Seminer Salonunda öğrencilerle bir araya geldi. Söyleşiye Okul Müdürü Hasbi Tut, Müdür Yardımcıları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
“KAYGILANMADAN  HEDEFİNİZE ODAKLANIN”

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Altınordu Başöğretmen Anadolu Lisesi Seminer Salonunda öğrencilerle bir araya geldi. Söyleşiye Okul Müdürü Hasbi Tut, Müdür Yardımcıları, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

genç; spor yapmanın yararları, sporda başarının sırları, sporcu ahlakı, sporun insan yaşamı ve kariyerine ilişkin olumlu etkiler ve diğer amaçları geniş bir biçimde bilgi vermek, kitapların nasıl göründüğü ve dünya amaçlarına kadar uzanan başarı öyküsünü anlattı.

Gençlere büyük imkanlar sağlandığını ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, gençlerden kaygılanmadan odaklanmalarını isteyerek, söyle konuştu:

“Gelecek saygısı duyan sporcular vardır aranızda, ancak buna gerek yok canlı örneği benim. Spor sayesinde burada İl Müdürü olarak karnızdayım. Aynı şekilde günümüzde bunun birçok örneği mevcut, bu nedenle ilgilenmeden hedefinize odaklanın, basari gelecek ve sizi mutlu edecek. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın öğrendiğiyle artık sporculara bir çok imkan veriliyor. Üstün yetenekli sporcuları geliştirmek ve korumak adına Milli Sporcu Bursu ile birlikte sporcular eğitim hayatlarını, sportif kariyerleriyle birlikte eksiksiz olarak tamamlama imkânına sahip olabileceklerini da belirtti.

Siz yeter ki isteyin, elden gelen tüm yardım kılavuzlarını ve kendinizi basta olmak üzere şehrimizi hatta evinizi kutsayacak yerlere konuklara ben gönülden çıkacağız. Tümlerimizin geleceğimizin teminatı gençlerimizin çabaları için ve vatanı için sağlıklı ve başarılı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlama.”dedi.

Yanında birçok kişinin katıldığı söyleşi soru cevap bölümü ile devam etti. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç soru soranları kitap hediye etti. Keyifli dakikalar yaşandı. nBÜLTEN





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler