HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
22 Kasım 2022 Salı Saat: 07:39

GURURLUYUZ

Birleşik Arap Emirlikleri’nde 3-18 Kasım 2022 tarihleri arasında düzenlenen 2022 Para Atıcılık Dünya Şampiyonası’nda mücadele eden Cevat Karagöl Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde coşkuyla karşılandı.
GURURLUYUZ

Birleşik Arap Emirlikleri’nde 3-18 Kasım 2022 tarihleri arasında düzenlenen 2022 Para Atıcılık Dünya Şampiyonası’nda mücadele eden Cevat Karagöl Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde coşkuyla karşılandı.

Birleşik Arap Emirlikleri’nin Al Ain kentinde düzenlenen şampiyonada P4 karışık 50 metre tabanca SH1 disiplininde 193,5 puanla bronz madalya, P1 Erkekler 10 Metre Havalı tabanca SH1 disiplininde takım halinde bronz madalya ve Bay-Bayan Mix P6 10m havalı tabanca takım SH1 kategorisinde Altın Madalya Kazanarak Dünya Şampiyonu olma başarısı gösteren Milli Sporcu Cevat Karagöl, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ve Kurum İdarecileri tarafından hizmet binasında coşkuyla karşılandı.

Sporculuğunun yanı sıra Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat biriminde Mimar olarak görev yapan Cevat Karagöl elde ettiği başarıların ardından 2024 Paris Paralimpik Oyunları için de kota elde etmiş oldu. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç Milli Sporcuya çeşitli hediyeler takdim ederek başarılarının devamını diledi.

Şampiyonayı değerlendiren Milli Sporcu Cevat Karagöl,” Milli Takım Olarak 3-18 Kasım Tarihleri Arasından Birleşik Arap Emirlikleri Al Ain Kentinde Paralimpik Dünya Şampiyonasına Katıldık. Yarışmada p1 havalı tabanca branşında, 50 metre branşında ve yeni başlayan bay-bayan karışık mix kategorisinde mücadele ettik. 3 kategoride de madalya aldık. 50 metre serbest tabancada dünya üçüncüsü oldum. Bu skorla aynı zamanda olimpiyatlara katılma kotası dediğimiz paralimpik oyunlarına katılma hakkı elde ettim. Daha sonra p1 branşında dünya üçüncüsü oldum. Katıldığım son yarışma bay-bayan mix kategorisinde altın madalya alarak yarışmayı tamamladık.

Paralimpik Oyunlarına Katılacağım İçin Gururluyum!

Paralimpik Oyunları hakkında düşüncelerini aktaran Milli Sporcu Cevat Karagöl,” Dört yılda bir gerçekleşen paralimpik oyunlarına sporcular istedikleri gibi katılamıyor. Aldıkları dereceler ve o anki katılıma göre kota kazanmanız gerekiyor. Biz dört yılda bir yapılan ve Dünya’nın en büyük organizasyonu olan Paralimpik Oyunlarına kota alarak Ülkemizi temsil edecek olmanın hem gururu hemde sevinci içerisindeyiz. İnşallah iki yıl içerisinde en iyi şekilde hazırlanıp, ülkemizi temsil etmeye çalışacağız.”dedi. 




Anahtar Kelimeler : GURURLUYUZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler