HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
21 Mart 2024 Perşembe Saat: 09:41

Teknolojik yenilikler konuşuldu.

News Findy Haber ekibi, Ankara Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. Ziyarette Sanayi ve teknoloji alanındaki gelişmeleri ve yenilikleri konuşuldu.
Teknolojik yenilikler konuşuldu.

News Findy Haber’in İmtiyaz Sahibi Ali Geniş ve Genel Müdürü Hülya Ağca Ankara Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü’nün Müdürü Muhammed Polat ’ı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında İl Müdürü Polat ilimizin hızla gelişen sanayisine dikkat çekti ve Sanayi Sicil Sistemine kayıtlı 13 bin sanayi işletmesi olduğunu belirtti. Bu işletmelerde yaklaşık 300.000 kişi istihdam ediliyor ve 1600 işletme ihracat yapıyor. Ankara’da 11 adet Organize Sanayi Bölgesi (OSB), 11 adet Teknoloji Geliştirme Bölgesi (TGB), 2 Adet Endüstri Bölgesi ve 11 Adet Sanayi Sitesi bulunuyor.

İl Müdürü Polat Müdürlük olarak, Ankara’nın bu yüksek potansiyelinin farkında olduklarını ve ulusal ve uluslararası arenada bölge lideri konumuna erişebilecek bir sanayi bölgesi olması için gerekli çalışmaları titizlikle ile yürüttüklerini ifade etti.

Ankara Valisi başkanlığında yılda iki defa toplanan Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu toplantılarında geçen yıl Sanayide Yeşil ve Dijital Dönüşüm konuları değerlendirilmiş, bu konularda birçok çalışma hayata geçirilmişti. Ayrıca; Ankara’da  7223 Sayılı Ürün Güvenliği Ve Teknik Düzenlemeler Kanunu ve 3516 Sayılı Ölçüler ve Ayar Kanunu kapsamında, piyasaya güvenli ürün sürülmesi amacıyla yapılan denetimler hız kesmeden devam ediyor.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler