HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
28 Nisan 2021 Çarşamba

MÜDÜR OKULLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile birlikte, okulları ziyaret etti.
MÜDÜR OKULLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile birlikte, okulları ziyaret ederek, uzaktan ve yüz yüze eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili yapılan çalışmaları konusunda bilgi almayı ve "Dinamik Denetim Modeli" kapsamında alınan tedbirleri yerinde görmeyi sürdürüyor.

Salgın sürecinde okullarımızda alınan önlemleri yerinde gören Müdür,  idarecilerden bilgi alırken, okullarımızda gerçekleştirilen hijyen çalışmalarına, maske kullanımına ve mesafe kurallarına dikkat edilmesi hususunda uyarılarda bulundu.

Okul ziyaretleri kapsamında Altınordu'da bir dizi okulları ziyaret eden Müdür, okulların derslik, öğretmenler odası, kütüphane, kantin, atölye ve birimlerini ziyaret ederek, talep ve ihtiyaçları yerinde gördü.

Ziyaretlerde, öğretmen ve öğrencilerle buluşan Müdür, talep ve ihtiyaçlarını sordu. Öğretmenlerimizin salgın sürecinde gösterdikleri gayret ve destekleri için teşekkür etti. Öğrencilerle gelecek hedefleri konusunda sohbette bulunarak, uzaktan ve yüz yüze eğitimde dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Başarılar diledi.




Anahtar Kelimeler : MÜDÜR, OKULLARDA, İNCELEMELERDE, BULUNDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler