HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
25 Ekim 2021 Pazartesi

GÜÇLENDİRME-YENİ YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Gölköy ve Gürgentepe ilçelerimizde incelemelerde bulundu.
GÜÇLENDİRME-YENİ YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, ilçelerimizde yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerimizi, eğitim yatırımlarımızı, güçlendirme çalışmaları ile yapımı devam eden inşaat alanları ve okullarımızda yapılan onarım, tadilat faaliyetlerini yerinde görmek üzere gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Gölköy ve Gürgentepe ilçelerimizde incelemelerde bulundu.

Müdürü ilçe ziyaretlerinde İnşaat ve Emlak Hizmetleri Biriminden sorumlu Şube Müdürü  Erol Başar, Gölköy İlçe Millî Eğitim Müdürü Özgür Devrim Çelenk, Gürgentepe İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Bilü ve idareciler hazır bulundu. İlçelerde güçlendirme çalışmalarının yürütüldüğü okullarımızı ziyaret eden Müdür, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü idarecilerinden, okul müdürlerinden ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

İlçe ziyaretlerine devam eden güçlendirme, bakım ve onarım çalışmalarını yerinde gören Müdürümüz, Gölköy ve Gürgentepe ilçelerimizde eğitim yatırımlarımızın inşaat alanlarında incelemelerde bulundu. Ordu Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Kontrolörleri ile görüşerek güçlendirme çalışmalarının son durumunu değerlendirdi. 

Yürütülen ve planlanan faaliyetlerin süreci hakkında bilgi alarak yapılması gerekenlerle ilgili görüşlerini ifade etti.

Gölköy ilçe ziyaretinde güçlendirme faaliyetlerini Belediye Başkanı Fikri Uludağ ile birlikte ziyaret ederek yerinde gören Müdürümüz, okul ziyaretlerinde de bulunarak,  öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler