HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
17 Şubat 2022 Perşembe Saat: 08:02

“KAPTAN FANTASTİK”

Ordu Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında “Kaptan Fantastik” filmini sinemaseverler ile buluşturuyor.
“KAPTAN FANTASTİK”

Ordu Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında “Kaptan Fantastik” filmini sinemaseverler ile buluşturuyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan kültür sanat etkinlikleri dolu dizgin devam ediyor. Konserlerden söyleşilere, tiyatrolardan film gösterimlerine birçok kültür sanat etkinliğiyle Ordululara dolu dolu günler yaşatan Büyükşehir Belediyesi, dünya sinemasının önemli filmlerini Orduluların beğenisine sunuyor.

Bu kapsamda yönetmenliğini ve senaristliğini Matt Ross’un yaptığı, başrolünde ise Viggo Mortensen’in oynadığı “Kaptan Fantastik” filmi izleyiciler ile buluşturuluyor. Filmde Kuzeybatı Pasifik ormanlarında bir baba ve 6 çocuğunun bir kabinde medeniyetten izole hayatta yaşamları anlatılıyor.

17 Şubat Perşembe günü Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda (OBBKT) gösterime girecek olan film 19.00’da sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : “KAPTAN, FANTASTİK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler