HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
15 Eylül 2022 Perşembe Saat: 08:49

SEMiH YALÇIN ORDU’YU DiNLEDi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhuriyet tarihimizin en büyük Toplu Konut Projesi’nin açıklandığı törene katılmak üzere Ankara’ya gitti.
SEMiH YALÇIN  ORDU’YU DiNLEDi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhuriyet tarihimizin en büyük Toplu Konut Projesi’nin açıklandığı törene katılmak üzere Ankara’ya gitti.

Ziyaretinin ilk etabını MHP Genel Merkezine gerçekleştiren Başkan Şanlıtürk, burada Teşkilat işlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Prof. Dr. Edip Semih Yalçın’la bir araya geldi.

SEMİH YALÇIN, ORDU’YU DİNLEDİ

Ordu genelindeki çalışmaları Yalçın’la yaptığı istişareyle sunan Başkan Şanlıtürk, “Teşkilat işlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız, kıymetli Ağabeyim Sayın Prof. Dr. Edip Semih Yalçın beyefendiyi ziyaret ettik. İlimiz ile ilgili istişarelerde bulunduk, emir ve talimatlarını aldık. Her şey çok daha güzel olacak. Var olsun teşkilat” dedi.

ŞANLITÜRK’E İLGİ VE ALAKA DİKKAT ÇEKİCİYDİ

MHP Genel Merkezinde partinin önemli kurmaylarıyla da bir araya gelen Başkan Şanlıtürk’e gösterilen ilgi ve alakada hayli dikkat çekiciydi. Ordu’nun tamamında son yılların en iyi ve en önemli siyaset hareketini sürdürmeye devam eden Başkan Şanlıtürk, gerçekleştirdiği ziyaretler sonucunda da Ankara’da da yine büyük takdir topladı.

CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK KONUT PROJESİ

Ankara’da, Cumhuriyet tarihinin en büyük toplu konut proje törenine de bizzat katılan Başkan Şanlıtürk, program sonrasında yaptığı değerlendirmede; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhuriyet tarihimizin en büyük Toplu Konut Projesi’nin açıklandığı törene iştirak ettik.

Gençlerimize, emeklilerimize, engelli kardeşlerimize, şehit ve gazi ailelerimize yeni yuvalar armağan edecek, yeni iş yerleri kazandırmanın mutluluğuna, gururuna ortak olmak için Ankara'dayız.

Yurt genelinde tüm illerimizde yapılacak olan projelerin tamamı iki yıl içerisinde hak sahiplerine teslim edilecektir. Bu sosyal konut projemizin, tüm milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

MERHUM BAŞBUĞUN KABRİNE ZİYARET

Başkan Şanlıtürk, hareketin merkezinde finali ise Başbuğ Merhum Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret ederek tamamladı. Başbuğun kabri başında okunan duaların ardından Başkan Şanlıtürk, bulunduğu temennide ise; “Başbuğumuz Merhum Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret ettik. Mekanı cennet olsun” ifadelerine yer verdi.

AZERBEYCAN’A BAŞSAĞLIĞI

Ermenistan'ın provokasyonlarıyla başlayan çatışmalarda 50 Azerbaycan askerinin şehit olduğu haberini de Ordu’ya dönerken yolda alan Başkan Şanlıtürk, derin üzüntüsünü de “Azerbaycan Savunma Bakanlığı, 50 askerimizin şehit düştüğünü ilan etti. şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Başımız sağ olsun. İnşallah şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak” sözleriyle dile getirdi.  nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : SEMiH, YALÇIN, ORDU’YU, DiNLEDi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler