HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Ekim 2021 Salı Saat: 08:04

PERŞEMBE İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU

Güçlendirilmiş parlamenter sistem önerilerini kamuoyu ile paylaşan Ali Babacan liderliğinde yurt genelinde yapılanmasını sürdüren Deva Partisi, Ordu’nun Perşembe ilçesinde Birinci Olağan Kongresi’ni hafta sonunda gerçekleştirdi.
PERŞEMBE İLÇE  BAŞKANI BELLİ OLDU

 Güçlendirilmiş parlamenter sistem önerilerini kamuoyu ile paylaşan Ali Babacan liderliğinde yurt genelinde yapılanmasını sürdüren Deva Partisi, Ordu’nun Perşembe ilçesinde Birinci Olağan Kongresi’ni hafta sonunda gerçekleştirdi. Hasan Marangoz, Deva Partisi Perşembe İlçe Başkanı oldu.

Partililerin geniş katılımıyla gerçekleşen Perşembe İlçesi birinci olağan kongresinde başkanlığa seçilen Hasan Marangoz, genel başkan Ali Babacan liderliğinde Deva Partisi’nin temel özelliklerine vurgu yaparak başladığı konuşmasında, “toplumun değişik kesimlerinden yükselen itirazları seslendirmekle kalmayıp beklentilere karşılık verecek ve ikna edici çözümleri ortaya koyacaklarını” ifade etti. Deva Partisi Ordu İl Başkanı Ercan Öktenay da kongre sonrası yaptığı değerlendirmede, güçlendirilmiş parlamenter sistemin tesisi için daha çok çalışacaklarını söyledi ve ekledi; “bu nedenle çok farklı kesimlerden gelen, temsil yeteneği olan ve ortak akılda buluşan bir ekip olduk. Ülkemizin içinden geçtiği bu zorlu süreçte sayın genel başkanımız Ali Babacan’ın liderliğinde başlattığımız Deva hareketi halkımızın umudu olmuştur.”

Deva Partisi Ordu İl Yönetimi’nin Ercan Öktenay başkanlığında tam kadro olarak yer aldığı ve kadınlara yönelik pozitif ayrımcılığın dikkat çektiği Deva Partisi Perşembe İlçe Yönetimi yapılan seçim sonrası çalışmalarına başladı.




Anahtar Kelimeler : PERŞEMBE, İLÇE, BAŞKANI, BELLİ, OLDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler