HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
22 Nisan 2021 Perşembe

‘SEÇİLENLER, ATANMIŞLARI GEÇEMİYOR’

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel Ordu’da yerel yönetim açısından işlerin iyi gitmediğini söyledi.
‘SEÇİLENLER, ATANMIŞLARI GEÇEMİYOR’

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel Ordu’da yerel yönetim açısından işlerin iyi gitmediğini söyledi.

Adıgüzel, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde  yaptığı açıklamada, tedavi gören  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’e geçmiş olsun dileklerini de bulunurken görevinin başına kısa zamanda dönmesini arzu ettiklerini belirtti.

‘’RANT ŞEBEKESİ’’

Milletvekili Adıgüzel,: “Ordu’da belediye başkanımızın yönettiği bir Büyükşehir değil, adeta bir rant şebekesinin yönettiği bir belediye söz konusu” derken açıklamasını şöyle sürdürdü.

“ Büyükşehrin özel kalem müdürü bazı yine atanmış memurlar üzerinden siyaset dizayn ediyor. Ve bu kişiler sadece kendilerini atayanlara hesap veriyor. Ordu’da çok küçük meselelere bile çözüm üretilemiyor. Bunları ben söylemiyorum AKP’nin Ordu Milletvekilleri söylüyor. Geçen gün Metin Gündoğdu Ünye’de bir kanalda aynı cümleleri kullandı.

Geçmişte de Ergün Taşçı’nın bir takım sıkıntılar yaşadığını biliyoruz. Ben baştan beri bunu kastediyorum. Ordu Büyükşehir Belediyesi bu haliyle hizmet üretmekten aciz.’’

‘’SAHAYA İNİYORUM’’

Meclis çalışmalarımız biter bitmez tekrar Ordu’ya sahaya döneceğini de söyleyen Adıgüzel, ‘’ Büyükşehrin yapması gereken tüm yolları yerinde gözlemleyeceğim. Muhtarlar her yerden bizi çağırıyor. Pek çok eksik var. Suyu olmayan köyler var. Büyükşehir Belediyesi bunları çözmesi gerekirken tartışmaların odağında yer .Baştan beri söylediğim gibi Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Güler, etrafındaki ekibini doğru kursun. Kendi milletvekilleri özel kalem müdürünü aşamıyoruz diyor. Atanmışlar seçilmişlere tahakküm kurmaya kalkıyor. Biz gerçekleri söyledikçe üzerimize geliyorlar. Ama kuştan korksak darı ekmezdik. Biz halkımız için varız. Haktan ve halktan yana olanlar daima kazanacaktır.’’ Ded.

  HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler