HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
7 Nisan 2021 Çarşamba Saat: 13:25

‘BU SÖYLENENE KARGALAR BİLE GÜLER’

CHP İl Başkanı Şahin, AKP İl Başkanına cevap verdi
‘BU SÖYLENENE KARGALAR BİLE GÜLER’

TOMAKİN’E CEVAP

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanı Av. Atilla Şahin, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Halit Tomakin’in kendileri ve partileri hakkında yaptığı açıklamayı eleştirdi.

Şahin, parti yöneticileri ve Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel ile birlikte eski garajlar mevkiinde açıklama yaptıklarını ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’e soru sorduklarını söyedi. Şahin, ‘’Biz kime sorduk cevap başka yerden geldi dedi.

YAKIŞMAYAN ÜSLUP

Parti binasında açıklama yapan Şahin, ‘’ Gelen cevaba bakın biz bu güne kadar üslubumuzu hiç bozmadık. Ne derlerse desinler biz bildiğimiz doğruları  söyledik. AKP İl Başkanının üslubu bir il başkanına yakışan üslup değildir. Kahve köşelerinde vatandaşlarımız bundan çok daha seviyeli konuşuyorlar. Bu açıklamalar AKP İl Başkanının ağzına yakışmıyor. Belki biz bazen doğruyu söyleyemeyebiliriz. Yanıltılmış olabiliriz ama biz hep belgelerle konuşuyoruz. İl başkanını seviyeli siyaset yapmaya davet ediyorum.

SÖYLEDİĞİNİ BİLMİYOR

Şahin, ‘’AKP İl Başkanı, ‘kendi belediye başkanlıkları döneminde 10 km. yol yapmadılar ama biz 800 km. yol yaptık' demiş. Bu söylenene kargalar bile güler. Bizim zamanımızda belediye sadece Altınordu ile sınırlıydı, şimdi ise Büyükşehir 19 ilçeye bakıyor. Ne söylediğini bilmiyor.’’ Dedi

‘’93 MİLYONA SATIŞA ÇIKARDINIZ’’

‘’AKP İl Başkanı, 7 Ocak'ta eski otogar alanının yetkisinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığına verildiğini beyan ediyor’’ CHP İl Başkanı Atilla Şahin konuşmasını şöyle sürdürdü.’’ Peki, Mart ayının ilk haftasında bazı alıcılara ve emlak ofislerine eski otogar binasının da içinde bulunduğu 16 bin 554 m2'lik alanı 3 emsal ve ticaret alanı olarak SPK değerlendirilmesi de yaptırarak, 93 milyon 155 bin lira bedelle neden satışa arz ettiniz?’’ 

DUYGU BAŞ




Anahtar Kelimeler : ‘BU, SÖYLENENE, KARGALAR, BİLE, GÜLER’

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler