HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
21 Eylül 2022 Çarşamba Saat: 09:29

BOLAMAN PARK’TA ÇALIŞMALAR TAM GAZ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Bolaman Park projesi alanında incelemelerde bulundu. Fatsa’nın en büyük parkını inşa ettiklerinin belirten Başkan Güler, “Bolaman Park bir çekim merkezi olacak” dedi.
BOLAMAN PARK’TA ÇALIŞMALAR TAM GAZ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Bolaman Park projesi alanında incelemelerde bulundu. Fatsa’nın en büyük parkını inşa ettiklerinin belirten Başkan Güler, “Bolaman Park bir çekim merkezi olacak” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu’nun zengin potansiyele sahip kıyılarında yaptığı düzenlemeler ile bu alanları halkın rahatça faydalanabileceği sosyal alanlara çeviriyor. Hoynat Adası, Yason Burnu ve Ünye Çamlık gibi birçok alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, şimdi ise Fatsa’nın Bolaman Mahallesi’nde denizin sıfır noktasında modern bir sosyal alanı Ordu’ya kazandırıyor.

Deniz ve karanın birleşim noktalarında bu zamana kadar birçok düzenleme yapan ve bu çalışmalarla övgü toplayan Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçesi Bolaman Mahallesi kıyısında Bolaman Park projesini hayata geçiriyor. Yürüyüş ve bisiklet yollarından spor sahalarına, kafeteryadan fitness alanlarına kadar vatandaşların her alanda keyifli zaman geçirebileceği bu proje, Fatsa’ya ve Ordu turizmine değer katmaya hazırlanıyor.

BAŞKAN GÜLER: “FATSA’MIZ EN BÜYÜK PARKINA KAVUŞUYOR”

Yapılan çalışmalarla şekillenmeye başlayan Bolaman Park alanında incelemelerde bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, incelemeler sonrası hem mahalle sakinleri hem de gençlerle sohbet etti.

Bolaman’ın hem tarihi hem de doğası ile dünyanın en güzel yerlerinden bir tanesi olduğunu ve yapılan çalışma ile bölgeyi bir çekim merkezi yapmak istediklerini aktaran Başkan Güler, “Dünyanın en güzel bölgelerinden bir tanesi olan Bolaman’da, Bolaman Park projesi alanında incelemelerde bulunduk. Bolaman’a Fatsa’nın en büyük parkını yapıyoruz ve çalışmalarda sona yaklaştık. Spor tesisleri, dinlenme alanları ve aynı zamanda piknik alanları ile çok güzel bir alan ortaya çıkarken peyzajı ile de örnek olmaya hazırlanıyor. Bu alan ile birlikte Fatsa’mız en büyük parkına kavuşuyor. Bolaman tarihi bir bölgeydi, Fatsa’nın içinde olması sebebiyle de bir çekim merkezi olacak. Hayırlı olsun” dedi.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Çalışmaların devam ettiği Bolaman Park hakkında değerlendirmelerde bulunan vatandaşlarda memnuniyetlerini dile getirdi. Uzun yıllardır alanın atıl halde olduğunu vurgulayan mahalle sakinleri, projenin çok güzel olduğunu belirterek Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini ilettiler.

PROJE HER KESİME HİTAP EDİYOR

Şu ana kadar bisiklet yolu, çok amaçlı spor sahası, aydınlatma elemanları ve kamelyaların yapıldığı Bolaman Park’ta, 2 bin 500 metrekare yürüyüş yolu, 750 metre bisiklet yolu, toplam 310 metrekare alana sahip 2 adet oyun grubu, standartlara uygun 1 adet çok amaçlı spor sahası, 60 araçlık otopark ve 100 metrekarelik kafeterya, 2 adet WC, kent mobilyaları, fitness aletleri kurulumu, peyzaj düzenlemeleri, sulama hattı ve çevre aydınlatma çalışmaları yer alacak.




Anahtar Kelimeler : BOLAMAN, PARK’TA, ÇALIŞMALAR, TAM, GAZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler