HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
2 Ağustos 2022 Salı Saat: 09:36

ORDULU GENÇLER KAMPTA

Ordulu 24 gencin katılım sağladığı Kırşehir Ahi Evran Gençlik Kampı için kafile, Kışehir’e gitti. 30 temmuz tarihinde başlayan ve 16-17 yaş kız grubundan oluşan doğa kampı 5 ağustos tarihinde sona erecek.
ORDULU GENÇLER KAMPTA

Ordulu 24 gencin katılım sağladığı Kırşehir Ahi Evran Gençlik Kampı için kafile, Kışehir’e gitti. 30 temmuz tarihinde başlayan ve 16-17 yaş kız grubundan oluşan doğa kampı 5 ağustos tarihinde sona erecek.

Sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde bulunuyor

            Türkiye'nin farklı illerinden gelen gençler, Gençlik ve Spor Bakanlığınca Kırşehir’de  düzenlenen kampta yeni arkadaşlıklar kuruyor. Türkiye’nin farklı illerinden gelen gençler, akranlarıyla sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde bulunuyor.

            Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kampa gönderilen gençler geleneksel ve olimpiyat okçuluğu, futbol, voleybol, basketbol, sokak oyunları, iletişim becerileri, el sanatları, ebru, dağ bisikleti gibi birçok aktiviteden faydalanacakları belirtildi.

İç Anadolu'nun denizine gençlerden yoğun ilgi

            İç Anadolu Bölgesinin denizi olarak tabir edilen Hirfanlı Barajı bölgesinde Gençlik Spor Bakanlığı tarafından oluşturulan Ahi Evran Kampı ile gençler, yaz kampında imkanlarından faydalanıyor.

            Kamp kapasitesi toplam 264 kişi olup, Kamp bungalov evler ve 2 katlı misafirhaneden oluşup, 78 oda kapasitelidir. Kampta etkinlik olarak ; El Sanatları, Tiyatro, Müzik, Halk Oyunları, Yapay Tırmanış, Oryantring, Paintball, Doğa Yürüyüşü, Satranç, Kano, Badminton, Voleybol, Futbol, Tenis, Okçuluk gibi faaliyetler yapılmaktadır.

            Kampta gençlerin kişisel gelişimi için ;zararlı alışkanlıklar konusunda bilgilendirme eğitimi, Sosyal sorumluluk ve gönüllü çalışmalar, Etik ve insani değerler eğitimi, önemli şahsiyetlerin hayatları ve eserlerinin tanıtımı konularında bilgilendirmeler yapılmaktadır.

            Gençlerin doğanın güzelliklerini yerinde görmeleri için onları birlik ve beraberliğin simgesi olan kamp ateşinde bir araya geliyor.   BÜLTEN           




Anahtar Kelimeler : ORDULU, GENÇLER, KAMPTA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler