HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
13 Eylül 2021 Pazartesi Saat: 09:04

MÜDÜR BEKYÜREK ŞAMPİYON BOKSÖRLERİ ZİYARET ETTİ

Altınordu Onur Bekyürek, Merkez Okulunun boks atölyesini ziyaret ederek, şampiyon boksörlerimizin sevincine ortak oldu.
MÜDÜR BEKYÜREK ŞAMPİYON  BOKSÖRLERİ ZİYARET ETTİ

Altınordu Onur Bekyürek, Merkez Okulunun boks atölyesini ziyaret ederek, şampiyon boksörlerimizin sevincine ortak oldu.  Merkez Ortaokulu öğrencilerinden  Sudenaz Dokgöz, 64 kg alt minik kadınlar Türkiye şampiyonasında altın madalya ve ardından ilk kez katıldığı Avrupa Şampiyonasında bronz madalya elde etti.  

Yine aynı okulun mezun öğrencisi Gamze Soğuksu 4. kez Türkiye şampiyonluğu elde etti. Sporda kurumlar arası işbirliği ve altyapı sağlandığında neler yapılabileceğinin başarılı bir örneği ortaya çıkmış oldu. 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün destekleri ile oluşturalan ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri tarafından her kategoride sporcunun yetiştirildiği atölyede düzenlenen kutlamada, velilerimiz, şampiyon sporcularımız ve antrenörleri İbrahim Gündoğdu ile akademisyenler ve okul idarecileri hazır bulundu. 

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek: "Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler Sudenaz Dokgöz ve Gamze Soğuksu'yu, antrenör  İbrahim Gündoğdu'yu, okul yöneticilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Başarınız bizleri ziyadesiyle mutlu etti, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ihtiyaç duyduğunuz her konuda sizleri desteklemeye hazırız." dedi.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler