HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
21 Mart 2024 Perşembe Saat: 13:07

YENİ MAHALLE PAZARINA KAVUŞTU !

Yeni Mahalle’de yaklaşık üç yıl süren Pazar yeri mücadelesinin sonuna gelindi.
YENİ MAHALLE PAZARINA KAVUŞTU !

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören ,Yeni Mahalle mevcut Muhtarı ve yeniden muhtar adayı olan Elvan Bektaş’ın katkılarıyla uygun bir pazar yeri kurulana kadar Altınordu Belediyesi’nin önünde bulunan park alanı pazarcı esnafına açıldı.

Pazarcı esnafının bu sorununa duyarsız kalmayan yeni mahalle muhtarı Elvan Bektaş gazetemize verdiği röportajda sorun çözüme kavuşana kadar verdikleri mücadeleyi dile getirdi. “Köylü pazarının mahalleme hayırlı olmasını temenni ediyorum” diyen Bektaş, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Yaklaşık 3 yıl önce mahallemizde bulunan pazar yeri hıfzıssıhha kararı ile yine belediyemizin yaptığı modern pazar yeri olan Şirinevler’e taşınmasına karar verilmişti.

Aynı zamanda okul bahçesinde bulunan köylü pazarımızda Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ve okul yönetiminin bahçe içerisinde öğrencilere yönelik proje uygulaması yapmasından dolayı Şirinevler pazarındaki yerine taşınmak zorunda kalmıştı.

 Mahalle sakinlerimizden Şirin Pazarı’na gitmekte güçlük çekenler köylü pazarının kurulması için yoğun talepte bulundular. Başkanımız Aşkın Tören bu taleplere kayıtsız kalmadı en uygun yer arayışını başlattı.

Okul bahçesinde kurulması için Milli Eğitim Müdürü ile görüşüldü olmadı boş arsalarda arsa sahipleri ile görüşüldü yine olmadı. Nihayet mahallemize modern bir pazar yeri kurulana kadar köylü pazarımızın belediyenin önündeki parka kurulmasına karar verildi.  Artık her perşembe koylu pazarımız buraya kurulacak ve hem üretici köylü kadınlarımız ürettikleri ürünleri satacaklar hemde mahalle sakinlerimiz taze ürünleri rahatlıkla alabilecekler. Köylü pazarımızın tekrar gelmesi yaklaşık vatandaşımızın memnuniyetini kazandı. Köylü pazarının mahalleme hayırlı olmasını temenni ediyor, Şahsım ve mahallem adına Belediye Başkanımız Aşkın Tören’e teşekkür ediyorum aynı zamanda verdiği sözleri bir bir yerine getirerek mahallemize yaptığı onca hizmetlerden dolayı da ayrıca teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum”

HABER : SELDANUR KILIÇ 




Anahtar Kelimeler : YENİ, MAHALLE, PAZARINA, KAVUŞTU, !

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler