HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
20 Mart 2023 Pazartesi Saat: 05:10

KADEM ADALI MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Ordulu başarılı İş İnsanı Kadem Adalı Milletvekili Aday Adayı oldu.
KADEM ADALI MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Ordulu başarılı İş İnsanı Kadem Adalı Milletvekili Aday Adayı oldu.

Ordu'da iş dünyasında kendini kanıtlamış isimlerden biri olan, İnşaat sektörünün Ordu'daki öncü firmalarından Adalı Gayrimenkul'un sahibi Kadem Adalı, Ak Parti'den 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

AKADEMİ VE İŞ KARİYERİ GÖZ DOLDURUYOR

2000 yılında Girne Amerikan Üniversitesi Sosyal Bilimler ve Kamu Yönetimi mezunu olan Kadem Adalı daha sonrasında, 2010 yılında Anadolu Üniversitesi'nde İşletme Bölümü'nde lisans, 2015 yılında Anadolu Üniversitesi'nde Adalet Bölümü'nde Ön Lisans, 2019 yılında Anadolu Üniversitesi'nde Yerel Yönetimler Bölümde Ön Lisans, 2020 yılında, Aydın Üniversitesi'nde Kamu Yönetimi ve Mahalli Yönetimler, Yerinden Yönetim dalında Yüksek Lisans, 2021 yılında Anadolu Üniversitesi Marka Yönetimi Bölümü ön lisans, İstanbul Üniversitesi İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Bölümü'nde ise Lisans programlarından başarılı derecelerle mezun oldu.

Öte yandan Adalı, halen daha Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Lisans ile Atatürk Üniversitesi Afet ve Afet Yönetimi Bölümünde de ön lisans programlarına devam ediyor.

Ak Parti 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Kadem Adalı, sınır tanımayan eğitim azminin yanı sıra İş dünyasında da kendinden sıkça söz ettiriyor.

Aynı zamanda Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olan Adalı, İnsaat sektöründe faaliyet gösteren Aile firması ile üretmeye ve istihdama devam ediyor.

2000 yılında başladığı iş hayatında sektöründe öncü olan büyük firmalarda yeni tesislerin kurulması ve devreye alma operasyonlarında bulunan Kadem Adalı, bu firmalarda kalite ve verimlilik konusunda çalışma ekiplerinde yer alarak, hurda ve firenin azaltılması ile toplam üretken bakım projeleri kapsamında proses iyileştirmeleri yapan ekiplerde yer aldı. Kişisel gelişim konusunda 6 aylık öğrenen organizasyonlar eğitimlerinde Koçluk eğitimi alan başarılı iş insanı, 2008 yılında oluşan ekonomik krizde ise hiç deneyim sahibi olmadığı halde perakende sektörüne başlamak zorunda kaldı ve 200 mağazalı bir markanın en çok adet satan ve ciro yapan mağazası ünvanlarını almasıyla kendini bu alanda da kanıtladı.




Anahtar Kelimeler : KADEM, ADALI, MİLLETVEKİLİ, ADAY, ADAYI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler