HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Nisan 2022 Çarşamba

ETWİNNİNG PROJE EKİBİNDEN ZİYARET

İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek "Proje ekibinde yer alan öğrencilerimizi, öğretmenimizi ve onlara desteğini esirgemeyen okul yöneticilerimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.
ETWİNNİNG PROJE EKİBİNDEN ZİYARET

 Altınfındık İlkokulu Müdürü Yusuf Akarsu, eTwinning proje ekibi öğretmenleri Betül Şen, Duygu Uralkan, Erdal Yanık, Hülya Gür Öner, İbrahim Ethem Alper, Sunay Yazıcı, Tuğba Kalyoncu, Yaşar Taner ve proje ekibinde yer alan öğrencileri ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü  Onur Bekyürek'i makamında ziyaret ederek okullarında yürütmüş oldukları eTwinning projelerini tanıttılar.    

Altınfındık İlkokulu öğretmenleri ve öğrencilerinin yürüttükleri eTwinning projeleriyle ilgili bilgi veren Okul Müdürü Yusuf Akarsu, "Bir tanesi uluslararası, 10 tanesi ulusal düzeyde olmak üzere 11 farklı proje çalışması ile öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle Türkiye'nin 7 coğrafi bölgesinden, 26 farklı şehir ve okullarından daha da fazla paylaşım ve etkileşim fırsatını kullandık" dedi.  eTwinning projelerinin içerikleri ile ilgili öğretmenlerimiz öğrencileri ile birlikte Müdürüne  sunum yaptılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek: "Proje ekibinde yer alan öğrencilerimizi, öğretmenimizi ve onlara desteğini esirgemeyen okul yöneticilerimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi. Ziyaret gelen öğrencilerimize İlçe Milli Eğitim Müdürümüz tarafından kitap hediye edildi. Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi. 

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : ETWİNNİNG, PROJE, EKİBİNDEN, ZİYARET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler