HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Aralık 2021 Çarşamba

OKULLAR YENİLENİYOR

Milli Eğitim Bakanlığının 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında okullardaki fiziki imkânların iyileştirilmesi ve amaçlara uygun altyapı desteğinin oluşturulması amacıyla bakım, onarım ve tadilat çalışmaları yapılmaktadır.
OKULLAR YENİLENİYOR

Milli Eğitim Bakanlığının  2023 Eğitim Vizyonu kapsamında okullardaki fiziki imkânların iyileştirilmesi ve amaçlara uygun altyapı desteğinin oluşturulması amacıyla bakım, onarım ve tadilat çalışmaları yapılmaktadır.  

Yapılan planlamalar doğrultusunda okullarda yapılan bakım-onarım çalışmaları, yapımı devam eden okul inşaatları ve olası bir depreme karşı hazırlıklı olmak amacıyla yapılan güçlendirme çalışmaları ilimizde de aralıksız sürdürülmektedir.

Bu kapsamda Fatsa ilçesinde 8 eğitim öğretim binamızda yapım, onarım ve tadilat çalışması gerçekleştirilmiştir.

Fatsa ilçesinde okullarımızda bakım, onarım ve tadilat işleri kapsamında yangın merdivenleri, asansör, yangın söndürme dolapları ve tesisatının yenilenmesi, engelli lifti (asansörü), engelli lavaboları, dış cephe mantolama, iç-dış cephe boyama, çatı onarımı çalışmaları, kalorifer ve elektrik tesisatlarının yenilenmesi çalışmaları gerçekleştirilmiştir. 

Eğitim Kenti Ordu'muzda öğrencilerimiz ile öğretmenlerimizin yarınlara sağlıkla, güvenle hazırlanması için eğitime yönelik yatırımlarımız son hızla devam etmektedir.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : OKULLAR, YENİLENİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler