HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
13 Nisan 2021 Salı

AZMiN ZAFERi

Gazeteci - Yazar Ufuk Ersoy 60 yaşında ikinci üniversiteyi bitirdi.
AZMiN ZAFERi

Gazeteci yazar ve aynı zamanda tiyatro oyuncusu Ufuk Ersoy (60), ikinci üniversiteyi bitirmenin mutluluğunu yaşıyor

Ordu Altınordu ilçesinde yaşayan evli ve iki çocuk babası Ufuk Ersoy daha önce Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesinin 4 yıllık işletme bölümünden mezun oldu. Ersoy, Türk Standartları Enstitüsü'ndeki görevinden 2001'de emekli olduktan sonra yeniden üniversite eğitimi almaya karar verdi.

2001 yılında çalışmakta olduğu Türk Standartları Enstitüsünden emekli olan Ufuk Ersoy ailesinin de desteğini arkasına alarak yeniden okumaya karar verdi ve Üniversite imtihanına girdi. Sınav sonrası ise Ersoy, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Pazarlama ve Reklamcılık Bölümünü kazandı. Bu bölüme bağlı olan iki yıllık Medya İletişim Programını mezun olan Ersoy, böylelikle ikinci üniversite diplomasınıda almış oldu. Halen ilimizde gazete yazarlığı yapan ve televizyon programları da gerçekleştiren Ersoy ayrıca kitapta yazıyor. Son olarak Ordu’da çekimleri süren Kuzey Yıldızı dizisinde de rol alan Ersoy, ‘’okumanın ve öğrenmenin yaşı yok’’ derken ikinci kez üniversite bitirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Ufuk Ersoy, "60 yaşında olmam mazeret teşkil etmiyor. Sağlığım yerinde olduğu sürece kendimi geliştirmeye, hayallerime kavuşmaya devam edeceğim. Bundan sonra da bilgi dağarcığımı genişletmek, geliştirmek istiyorum. Elim kalem tuttuğu sürece gazetelerde köşe yazmaya, yazarlık yapmaya devam edeceğim. Gençlerimizin beni örnek almasını istiyorum. Okusunlar ve kendilerini geliştirsinler’’ şeklinde konuştu.




Anahtar Kelimeler : AZMiN, ZAFERi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler