HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
13 Mayıs 2021 Perşembe

EVLER KORUMA ALTINA ALINACAK

Çekimleri Ordu’da gerçekleşen ve Ordu’nun tanıtımına büyük katkı sunan sevilen dizi Kuzey Yıldızı İlk Aşk ekranlara veda ediyor.
EVLER KORUMA ALTINA ALINACAK

Çekimleri Ordu’da gerçekleşen ve Ordu’nun tanıtımına büyük katkı sunan sevilen dizi Kuzey Yıldızı İlk Aşk ekranlara veda ediyor.

Show TV’de ekrana gelen dizinin büyük bölümü Kabadüz Turnalık Obası’nda çekildi. Finalde yine Turnalık Obası’nda yapıldı.

Kabadüz Kaymakamı Hasan Erdoğan ve Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya dizinin final setini ziyaret etti. Kaymakam Erdoğan ve Başkan Kaya, yapımcı Süreç Film ve Yönetmen Ersoy Güler’e plaket verdi. Süreç Film’de Kaymakam Hasan Erdoğan ile Başkan Yener Kaya’ya verdikleri destek için teşekkür plaketi takdim etti.

Kuzey Yıldızı İlk Aş Dizisinin Ordu’ya çok şey kattığını belirten Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, dizinin çekildiği evlerin bundan sonra film stüdyosu olarak kullanılacağını söyledi. Başkan Kaya, “ Kuzey Yıldızı dizisinde kullanılan evler koruma altına alınıp ilçemizde film stüdyosu olarak kullanılacaktır.

Kuzey Yıldızı dizisi, İlimizin ve ilçemizin tanıtımına maddi değeri ölçülemeyen manevi değeri büyük katkılarından dolayı, Film ekibinin başta dizi yönetmeni Ersoy Güler, dizi yapımcı firması Süreç Film ve yayıncı Show TV’ ye kamera arkasın da görev alan set çalışanlarına ve çok kıymetli oyuncu kadrosuna bölge halkına, basın yayın kuruluşlarına ve destek veren bütün hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”dedi.




Anahtar Kelimeler : EVLER, KORUMA, ALTINA, ALINACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler