HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
16 Ekim 2021 Cumartesi

‘HEPİMİZ RAHATSIZIZ’

Sol Parti Ordu il Başkanlığı yaptığı açıklamada ‘’Hepimiz ülkenin içinde bulunduğu bu karanlıktan rahatsızız. Daha önemlisi ülkemizin geleceği içinde endişeliyiz.
‘HEPİMİZ RAHATSIZIZ’

Sol Parti Ordu il Başkanlığı yaptığı açıklamada ‘’Hepimiz ülkenin içinde bulunduğu bu karanlıktan rahatsızız. Daha önemlisi ülkemizin geleceği içinde endişeliyiz. Ekonomi çökme noktasına gelmiş, eğitim körelme noktasına sürüklenmiş, dış siyasette herkes düşman edilmiş, iç siyasette dil hançer olmuş, kendilerinden olmayan herkes terörist ya da vatan haini ilan edilmiş, sağlık ve eğitim tarikata teslim edilmiş, insanların güveneceği tek dal olan adalet siyasallaştırılmış, emekliler açlığa mahkum edilmiş, üniversiteli gençler için hiçbir istihdam yaratılmayıp işsizler ordusuna dahil edilmiş, çiftçi traktörü haciz edilmiş tarlasını ekemez duruma gelmiş. Peki, güzel olan ne var? Doğa mı? Onlarda emperyalist sömürücülere peşkeş çekilerek talan edilmiş. Yeraltı sularımız bile satılmış durumda Mafyalar Suriye iç savaşında büyütülmüş cihatçı çeteler her birini biliyor ve bunlar içinde kaygılanıyoruz’’ görüşüaktarıldı. 

‘’LAİKLİĞE SAHİP ÇIKIYORUZ’’

Açıklamada ayrıca, ‘’’Sosyalist SOL’un laikliğe sahip çıkmanın önemini görmezden gelen, anti-emperyalist bir mücadele eksenine sahip olamayan, emekçi halkın küresel sermayeye bağımlı sömürü düzeninden kaynaklanan, geçim sorunlarına çözüm içermeyen bir restarasyon programı etrafında birleşmesinin doğru olmadığı açıktır. Bugün düzen muhalefetinin, siyaseti bir tür iletişim oyununa ve gösteriye dönüştürdüğü burjuva siyaset düzlemi dışında halkın örgütlü mücadelesini geliştirmeye kararlı devrimci, kurucu bir SOL siyaset ülkenin en yakıcı ihtiyaçlarından birisi olarak öne çıkmaktadır.

Sosyalist SOL’un bağımsız örgütlenmelerini geliştirmek için ve sosyalistlerin nitelikli bir muhalefet zemininin inşası için sorumluluk ve inisiyatif alarak, üzerimize düşeni yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Bilinmeli ki ülkemizin bugünü ve geleceğinin kurulmasında SOL’un sözü, SOL’un inisiyatifi ve SOL’un gücü olacaktır’’ denildi

‘’SOLU BİRLİKTE BÜYÜTELİM’’

‘’Türkiye’nin geleceğine sahip çıkma iradesinin taşıyıcısı gençler, kadınlar, ilericiler, yurtseverler, emekçi halkımız ve devrimciler SOL’da buluşalım; memleketin dört bir yanında SOL’u birlikte inşa edelim’’ denilen açıklamada,   ‘’Gelin hep birlikte nasıl aydınlığa çıkarız, nasıl bu harami saltanatından kurtuluruzu birlikte tartışalım. SOL buluşmamıza katılmak isteyen tüm ORDU halkını yarın saat 14.00 ile 16.30 saatleri arasında Ordu Ticaret Sanayi Odasında yapacağımız panelimize bekliyoruz.

Adım adım dalga dalga SOL’u birlikte büyütmeye çağırıyoruz’’ denildi.




Anahtar Kelimeler : ‘HEPİMİZ, RAHATSIZIZ’

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler