HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
21 Haziran 2022 Salı Saat: 06:54

JUDO İL BİRİNCİLİĞİNE REKOR KATILIM…

Ordu’da Minikler ve Süper Minikler Judo İl Birinciliği Rekor Katılım İle Gerçekleşti
JUDO İL BİRİNCİLİĞİNE REKOR KATILIM…

Ordu’da Minikler ve Süper Minikler Judo İl Birinciliği Rekor Katılım İle Gerçekleşti

Beş ilçeden 212 Sporcunun katılımı ile Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Minikler Judo İl Birinciliği madalya töreni ile sona erdi.

Türkiye Judo Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Minikler kategorisi Türkiye Şampiyonası için Ordu’da judo il birinciliği seçmeleri yapıldı. Müsabakalar Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü uhdesinde Atatürk Spor Salonunda gerçekleşti.

İl Birinciliği Türkiye Şampiyonası

 Tadında Geçti

Minikler ve Süper Minikler Judo İl Birinciliği müsabakaları büyük heyecana ve çekişmeye sahne oldu. Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşen seçmelere kız-erkek olmak üzere toplamda 212 sporcu katıldı.

5-6 Temmuz 2022 tarihlerinde Trabzon’da yapılacak 18.Uluslararası Karadeniz Şampiyonası’na ve 22-24 Temmuz 2022 tarihleri arasında Afyonkarahisar’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası için Altınordu ilçesi Atatürk Spor Salonu’nda  212 minik judogi minderde Türkiye Şampiyonası’na gidebilmek için ter döktüler. Dereceye giren sporculara ödüllerini Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ve Antrenörler takdim etti.

Sporculara Tebrik mesajı ileten Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç şöyle konuştu: “ Afyonkarahisar’da ve Trabzon’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum. Eminim ki en güzel şekilde yarışarak ilimizi temsil edecekler. İnşallah sporcularımız Ordu’ya başarılarla dönecek. Her zaman olduğu gibi sporun ve sporcularımızın destekçisiyiz. Çekirdekten yetişen minik judocularımız Türkiye şampiyonasına gitmeye hazırlanacaklar. Çocuklarımızı spora yönlendiren ve destek veren ailelerine çok teşekkür ediyorum. Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e ve Judo Federasyon Başkanı Sezer Huysuz’a teşekkür ederim.” Dedi.

 nHABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : JUDO, İL, BİRİNCİLİĞİNE, REKOR, KATILIM…

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler