HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
9 Haziran 2021 Çarşamba

BODUR TEK ADAY

2021-2022 futbol sezonda tek düşüncesi şampiyonluk olan 52 Orduspor Futbol Kulübü'nde tüm dikkatler bugün Gülyalı Turnasuyu Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilecek olağan seçimli genel kurula çevrildi.
BODUR TEK ADAY

2021-2022 futbol  sezonda tek düşüncesi şampiyonluk olan 52 Orduspor Futbol Kulübü'nde tüm dikkatler bugün Gülyalı Turnasuyu Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilecek olağan seçimli genel kurula çevrildi.

Mevcut Başkan Şükrü Bodur'un tek aday olarak gireceği seçimde yönetim kurulunun 22 kişiye çıkarılacağı ve yarısının Ordu ilinin dışında yaşayan iş adamlarından oluşacağı öğrenildi. Misli.com 3.Lig'de mücadele eden 52 Orduspor Futbol Kulübü'nde, kongrenin hemen ardından da teknik direktörün kamuoyuna duyurulacağı belirtildi. Ayrıca Mor Beyaz Yeşilli ekip kongre sonrası yeni sezon hazırlıklarınada başlayacak

Bodur tek aday

Şükrü Bodur, bugün gerçekleştirilecek olan olağan genel kurulda tek aday olarak seçime girecek. Bodur'un haricinde başka bir aday bulunmazken, yönetime yeni isimlerin alınacağı öğrenildi.Bilindiği üzeze Bodur 1,5 yıldır başkanlık görevini yürütüyor.

Yönetime yeni şekil

Başkan Şükrü Bodur'un, mevcut yönetim kurulu ile görüşerek yönetim kurulunu 22 kişiye çıkartmak istediğini ve yeniliğe gitmeye karar verdiği belirtildi. Buna göre mevcut yönetimden bazı isimlerin affını istediği ve yeni yönetimde olmayacağı belirtilirken, çok sayıda iş adamının da  Başkan Bodur'a yönetime girmek için talepte bulunduğu öğrenildi.

Cüneyt Tiryaki ismi

52 Orduspor Futbol Kulübü'nde olağan seçimli genel kurul bugün Gülyalı Turnasuyu Spor Tesisleri'nde çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak.

Kongrenin hemen ardından yeniden başkan seçilmesine kesin gözüyle bakılan Başkan Şükrü Bodur'un önderliğindeki yönetimin Ordulu Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki ile anlaşıldığını açıklaması bekleniyor.    HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : BODUR, TEK, ADAY

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler