18 Ağustos 2026 Salı
SON DAKİKA
  • DOLAR 46,66 ₺
  • EURO 53,18 ₺
  • STERLİN 61,85 ₺
  • G.ALTIN 6.005,93 ₺
  • BTC 2.719.735,00 ₺
  • BİST 14.121,83

Üniversitelilere Ordu Sürprizi: “Artık Bu Şehir Senin”

Gündem 19
Yayınlama: 18 Ağustos 2026 Salı 14:11 | Güncellendi: 18.08.2026 15:27
YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, üniversiteye yerleşen öğrencileri tebrik ederek Ordu’yu tercih eden gençlere “Hoş geldiniz” mesajı verdi.
Üniversitelilere Ordu Sürprizi: “Artık Bu Şehir Senin”

Hayalini kurduğu üniversite ve bölüme yerleşen tüm öğrencileri kutlayan Başkan Ulaş Tepe, gençlere yeni eğitim hayatlarında başarılar diledi. Üniversite döneminin yeni dostluklar, güzel anılar ve değerli deneyimlerle dolu olmasını temenni eden Tepe, öğrencilere yeni başlangıçlarında başarı mesajı gönderdi.

Ordu’yu Tercih Eden Öğrencilere “Hoş Geldiniz”

Özellikle Ordu Üniversitesi’ni tercih ederek kente gelecek öğrencilere seslenen Tepe, yeni öğrencilerin Ordu’ya katılacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gençlerin Ordu’da geçirecekleri üniversite yıllarının unutulmaz anılarla dolu olmasını dileyen Tepe, kentin yeni öğrenciler için yalnızca eğitim gördükleri bir yer değil, aynı zamanda kendilerini geliştirebilecekleri ve sosyal hayatın içinde yer alabilecekleri bir şehir olmasını istediklerini belirtti.

“Her Zaman Yanınızda Olacağız”

Altınordu Belediyesi olarak üniversite öğrencilerinin kent yaşamına daha kolay uyum sağlamaları ve kendilerini şehrin bir parçası hissetmeleri için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Tepe, gençlerin sosyal ve kültürel hayatın içerisinde aktif şekilde yer almalarının önemine dikkat çekti.

Üniversiteye yeni başlayan öğrencilere başarı dileklerini ileten Başkan Tepe, mesajını şu sözlerle tamamladı:

“Ordu artık senin de şehrin. İyi ki geldin.”