HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Mayıs 2021 Perşembe Saat: 21:49

ALTINORDU BELEDİYESİ İLE ŞOFÖRLERİN YOLU AÇIK

Başkan Aşkın Tören, Altınordu Belediyesinin 1000 Şoför 1000 araca verdiği 50.000 Litre yakıt desteğinden yararlanan şoförleri yerinde ziyaret etti.
ALTINORDU BELEDİYESİ İLE ŞOFÖRLERİN YOLU AÇIK

Başkan Aşkın Tören, Altınordu Belediyesinin 1000 Şoför 1000 araca verdiği 50.000 Litre yakıt desteğinden yararlanan şoförleri yerinde ziyaret etti. Destek paketi programında kendilerine belediye tarafından dağıtılan ALTINKART ile anlaşmalı petrol istasyonundan yakıtlarını alan şoförler ve araçlarda bulunan vatandaşlar ile sohbet eden Başkan Aşkın Tören, araçların yakıtlarını da bizzat kendisi doldurdu.

Altınordu Belediyesinin salgın kaynaklı ekonomik riskleri en aza indirgemek ve hayatın normale dönüşüne katkı vermek amacıyla başlattığı ‘şehir dayanışması’ kapsamında açıkladığı 15 Milyon Lira tutarlı dev sosyal destek paketiyle desteklenen kesimlerden biri olan şoför esnafı yakıtlarını almaya devam ediyor.  Şu ana kadar 700 şoför esnafı destek paketi kapsamında yakıtlarını aldılar.

BAŞKAN TÖREN “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ VAKİT DAYANIŞMA VAKTİDİR”

Yakıt istasyonuna gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Başkan Tören, “bu zor günleri birlik beraberlik içerisinde paylaşma ve dayanışma ruhu ile aşacağız. Şoför kardeşlerimize verdiğimiz bu destekler belki bütün sorunlarını ortadan kaldırmaz ama bu şehirde hep birlikte yaşıyoruz. Gün zorda olan her kesimden her bir hemşehrimizin yanında durma günüdür. Biz de her zaman olduğu gibi bu zor günlerde de hemşehrilerimizin yanında durmak onların dertleriyle dertlenmek ve tüm imkanlarımızı onlarla paylaşmak sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz.  Şoför kardeşlerimiz vatandaş memnuniyeti odaklı çalışan, sorumlulukları büyük, bu şehrin 7/24 kahrını çeken emekçilerimizdir. Biz, şehrimize ve insanımıza hizmetleri için her daim kendilerine müteşekkiriz. Dolayısıyla bu zor günlerinde onların yanındayız. Biz esnafıyla, şoförüyle, üreticisiyle, sporcusuyla, öğrencisiyle hep birlikte büyük bir aileyiz. Şimdi vakit dayanışma vaktidir.

Bu şehirde dokunmadığımız hiçbir insanımız, hizmetlerimizin gitmediği hiçbir sokağımız hiçbir köşemiz kalmayıncaya kadar mesai mefhumu olmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. Her zaman söylediğim gibi biz, ayrımsız her bir ferdiyle büyük Altınordu ailesiyiz. Bir yandan hizmet belediyeciliği anlayışımızla şehrimizi inşa ve imar ederken diğer yandan da insana hürmet parolamızla gönüllere dokunmaya devam edeceğiz” dedi.

ŞOFÖRLER “BU DESTEK BİZE CAN SUYU OLDU”

Ziyarette hazır bulunan Ordu Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkanı Adem Yavuz ve yakıt almaya gelen şoförler Başkan Aşkın Tören’e hem destekleri hem de ziyareti için teşekkür ettiler. Verilen desteğin çok anlamlı ve kendileri için can suyu olduğunu ifade eden şoförler, “Başkanımızdan Allah razı olsun bizleri bu zor günlerimizde yalnız bırakmadı. Çok teşekkür ediyoruz, Başkanımız Aşkın Tören’e minnettarız” sözleriyle teşekkürlerini ifade ettiler.




Anahtar Kelimeler : ALTINORDU, BELEDİYESİ, İLE, ŞOFÖRLERİN, YOLU, AÇIK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler