HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
7 Haziran 2021 Pazartesi

EUROCAR ZİRVEYİ BIRAKMIYOR

Almanya’da 22.384 galeri arasında zirveyi bırakmayan Eurocar 30 yılı aşkın süredir Almanya’da faaliyetini sürdüren Türk firması olarakta adından söz ettiriyor.
EUROCAR ZİRVEYİ BIRAKMIYOR

Almanya’da 22.384 galeri arasında zirveyi bırakmayan Eurocar 30 yılı aşkın süredir Almanya’da faaliyetini sürdüren Türk firması olarakta adından söz ettiriyor.

 Her marka ve model araçları ihtiyaç sahipleri ile  buluşturan firma müşterilerinin istek ve taleplerine doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim kurulu başkanı Ordulu hemşehrimiz Mahmut Altuntaş “Türk firması olarak alanında zirvede olan firmamızın bu başarısı özellikle de müşterilerimizin talepleri doğrultusunda adımlar atıyoruz bu da  daha çok çalışıyor olmamızın karşılığıdır. Tabiki başarımızın asıl mimarları olan ve bizlere güvenerek uzun yıllardır birlikte yol yürüdüğümüz, yürümeye devam edeceğimiz tüm müşterilerimize teşekkürler ediyorum” dedi. 

Öte yandan Firmanın genel koordinatörü gazeteci Savaş Çelebi ise, “Avrupa’da şehrimizi ülkemizi en güzel şekilde temsil ediyoruz. Sadece Almanya’da degil tüm Avrupa’da başarımız yakinen takip edilmektedir. Bunun bilinci içerisinde ilk günkü heyecanla sağlam adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Yıllardır ilk 3'de olan firmamızın zirveye ulaşarak, 1.sırada yer alması bizlere büyük bir heyecan yaşatıyor ve bu heyecan bizleri daha da güçlü kılıyor. Ekip arkadaşlarımızla birlikte her geçen gün daha fazlası, daha da iyisi mantığıyla yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.




Anahtar Kelimeler : EUROCAR, ZİRVEYİ, BIRAKMIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler