HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
22 Haziran 2022 Çarşamba Saat: 08:23

“BİZİM YOLUMUZ UZUN VAZİFEMİZ AĞIRDIR”

AK Parti Seçim İşleri İl İstişare toplantısı Parti İl Binasında yapıldı.
“BİZİM YOLUMUZ UZUN VAZİFEMİZ AĞIRDIR”

AK Parti Seçim İşleri İl İstişare toplantısı Parti İl Binasında yapıldı.

Toplantı, seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Ali İhsan Yavuz, Seçim İşleri Başkanlığı Karadeniz Bölge Koordinatörü Bülent Yağmur , Genel Merkez Kadınlar Kolları Seçim İşler Başkanı Havva Sibel Söylemez, Milletvekilleri Ergün Taşçı, Metin Gündoğdu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, İl Teşkilatı, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İlçe Başkanları İlçe Belediye Başkanları ve 3 kademe Seçim İşleri Başkanlarının katılımlarıyla gerçekleşti.

Toplantının açış konuşmasını yapan İl Başkanı Halit Tomakin, 2023 seçimlerine hazırlanırken , Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığımızın en üst düzeyde ilimizde toplantı yapmasını son derece ehemmiyetli ve önemli buluyoruz” diyerek açıklamasını şöyle sürdürdü: “ Ordu Teşkilatları Güçlüdür. 2002 den bu yana yapılan 15 seçimde milletimizin teveccühü ile Ordu’dan birinci parti olarak çıktık. 15 seçimin başarı ortalaması % 57 ‘dir. 2023 de yapılacak olan 16ncı seçimde de Allah cc. izni milletimizin teveccühü ile yine birinci çıkacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. “Bizde sandığa sahip çıkmak, AK Parti'nin kültürüdür” diyen Başkan Tomakin, “Demokrasilerde Sandık Namustur” Sahada olduğu gibi sandıklarda da milletimizin iradesini korumak adına çok çalışacağız. Teşkilatlar olarak bizim , durmamız, istirahat etmemiz gibi bir şey söz konusu dahi olamaz, bir seçim bittikten sonra hemen önümüzdeki seçimler için çalışmalarımıza başlarız, Ordu’nun her metrekaresine ayak basmadık yer bırakmayacağız, 2023 seçimleri yüzyılın seçimi olacak , bunun bilincindeyiz. Ona göre adımlarımızı atıyor, planlamalarımızı ona göre yapıyoruz.” dedi.

Başkan Tomakin , “Bizim yolumuz uzun vazifemiz ağırdır, 15 seçim başarısını anlamak istemeyenler hep başka yerlere bakıyor. Halbuki AK PARTİ bu yola 2002 de başlayan serüvenine milletimizle beraber çıktı. Bugüne kadar gerek Ordumuz için gerekse Türkiye’miz için her ne yaptıksa milletimiz için yaptık, bugüne kadar hangi sorunun üstesinden gelmişsek yine milletimizin duası ve desteği sayesinde geldik. Biz Ordu için milletimiz için çalıştıkça , gayret ettikçe, ter döktükçe milletimiz bize daha çok sahip çıktı diyerek, biz bölük pörçük olmuş birbirine benzemeyen 6+1 masanın tehditlerine , çirkinliklerine, kulak asmayacağız bizim yönümüz milletimizin yanında milletimize dönük olacaktır” dedi. n HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : “BİZİM, YOLUMUZ, UZUN, VAZİFEMİZ, AĞIRDIR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler