HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Ocak 2022 Salı

DEVA PARTİSİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Genel başkan Ali Babacan liderliğinde yurt genelinde teşkilatlanmasını sürdüren Deva Partisi, Ordu’da İkizce ilçesindeki çalışmalarını da tamamladı.
DEVA PARTİSİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Genel başkan Ali Babacan liderliğinde yurt genelinde teşkilatlanmasını sürdüren Deva Partisi, Ordu’da İkizce ilçesindeki çalışmalarını da tamamladı. Hafta sonu gerçekleştirilen kongrede Kasım Sekmen Deva Partisi İkizce İlçe Başkanı oldu.

Ordu İl başkanı Ercan Öktenay ve İl Teşkilat Başkanı Volkan Anaçoğlu ile çok sayıda partilinin hazır bulunduğu kongreye Ünye İlçe Başkanı İrfan Tosun, Fatsa İlçe Başkanı Hakan Kaygın, Kumru İlçe Başkanı Murat İnci, Korgan İlçe Başkanı Erdal Gediş, Gülyalı İlçe Başkanı Sezer Yetgin ve Perşembe İlçe Başkanı Hasan Basri Marangoz da katıldı. Kongre sonrasında ilçe başkanı Kasım Sekmen’i tebrik eden Deva Partisi Ordu İl Başkanı Ercan Öktenay, köy yolları asfalt olmayan, şebeke sularının kullanılamadığı bir ilçe olan İkizce’de en önemli sorunlardan birinin de genç nüfusu barındırmaması olduğuna işaret ederek “yeni istihdam sahaları yaratılması gerekir” dedi. Öktenay ve tüm ilçe başkanları İkizce Kongresi’nin ardından Ünye'de İlçe Başkanları toplantısını gerçekleştirdiler. Ercan Öktenay’ın başkanlık ettiği toplantıda 29 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan Ünye ilçesi birinci olağan kongresi hazırlıkları ele alındı.




Anahtar Kelimeler : DEVA, PARTİSİNDE, ÇALIŞMALAR, SÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler